Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
VW ID.Buzz: Κοιτάει στο μέλλον αναπολώντας το παρελθόν
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW ID.Buzz: Κοιτάει στο μέλλον αναπολώντας το παρελθόν

24/1/2023

Το εντυπωσιακό VW ID.Buzz θυμίζει εμφανισιακά το Type 2 της πρώτης γενιάς, είναι αμιγώς ηλεκτρικό, κάνει πάνω από 400 χλμ με μια φόρτιση και έχει τιμή από 66.500 ευρώ. Θα καταφέρει να γίνει θρύλος;

Δοκιμάζουμε το νέο VW ID.Buzz

Το VW ID.Buzz είναι το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, η άφιξη του οποίου αναμενόταν να κάνει πάταγο. Ο λόγος για αυτό είναι φυσικά το εντυπωσιακό design του οχήματος, που αποτίει φόρο τιμής στην πρώτη γενιά του VW Type 2, της γνωστής «κλούβας».

Παραμένοντας πιστό στις τάσεις της εποχής, το VW ID.Buzz είναι αμιγώς ηλεκτρικό και χρησιμοποιεί τον κινητήρα του VW ID.4 που αποδίδει 204 άλογα, ενώ η μπαταρία έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 77 kWh. Όσοι χρειάζονται κάτι πιο ισχυρό θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2024, όπου και θα έρθει το τετρακίνητο VW ID.Buzz GTX.

Το νέο van της VW βασίζεται στην πλατφόρμα MEB, η οποία είναι επίσης γνωστή από το ID.4. Στην περίπτωση του ID.Buzz το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο, ενώ οι τροχοί έχουν τοποθετηθεί στις άκρες του αμαξώματος, συμβάλλοντας στη δημιουργία αναλογιών που χαρίζουν τεράστια ευρυχωρία και παράλληλα παραπέμπουν στα ιστορικά VW Transporter.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε