Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Qashqai: Αξίζει σαν μεταχειρισμένο το πιο δημοφιλές SUV?
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Qashqai: Αξίζει σαν μεταχειρισμένο το πιο δημοφιλές SUV?

Διαβάστηκε από 10598 αναγνώστες - 7/7/2022

Το Nissan Qashqai μπορεί να άνοιξε το δρόμο για μια καινούργια κατηγορία και να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή SUV, αλλά και τα best seller έχουν τις ιδιοτροπίες τους σαν μεταχειρισμένα! Άραγε αξίζει η αγορά των 2 προηγούμενων γενιών και τι θα πρέπει να προσέξει ο μελλοντικός ιδιοκτήτης?

Αξίζει η αγορά μεταχειρισμένου Nissan Qashqai?

Κλείνοντας 15 χρόνια στους δρόμους, το Nissan Qashqai είναι από τα μοντέλα που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό. Αυτό φαίνεται τόσο από το μεγάλο αριθμό που κυκλοφορούν στο δρόμο, όσο κι από τις εκατοντάδες αγγελίες μεταχειρισμένων. Με την τρίτη γενιά να είναι ήδη στις αντιπροσωπίες, οι δυο προηγούμενες φαντάζουν μια καλή λύση για όποιον θέλει να αποκτήσει τον ιδρυτή της μικρομεσαίας SUV κατηγορίας, χωρίς να δώσει 27.000€ για το καινούργιο στη βασική έκδοση Elite!  Αξίζει η αγορά τους ή θα βγάλει προβλήματα που στο τέλος θα κάνουν τους υποψήφιους ιδιοκτήτες να μετανιώσουν την απόφαση τους?

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Βρίσκεις Qashqai πρώτης γενιάς και με 5.000€!

Τα Nissan Qashqai 1ης γενιάς (j10), χρονολογίας 2007-2013 έχουν μέσο όρο τιμής 11.000 ευρώ. Τα πιο φθηνά μοντέλα αρχίζουν από τα 5.000 ευρώ και μπορούν να φτάσουν τα 16.000 ευρώ αναλόγως τον εξοπλισμό, τον κινητήρα και τη χρονολογία. Από θέμα κινητήρων ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 5 κινητήρες, 2 βενζίνης και 3 πετρελαίου. Συγκεκριμένα το Nissan Qashqai J10 έχει βγει με ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 1.600 κυβικών εκατοστών 116 ίππων, 2λιτρο βενζίνης 140 ίππων,1500αρη υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 106 και 109 ίππων, 1.6λτ turbo diesel μοτέρ 130 ίππων και τέλος 2λιτρος τούρμπο πετρελαιοκινητήρα 150 ίππων. Μάλιστα μερικά μοντέλα έβγαινα και τετρακίνητα ή με μια τρίτη σειρά καθίσματος (Qashqai+2), ενώ το 2010 έλαβε το πρώτο του λίφτινγκ αποκτώντας δύο εκατοστά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, εκλεπτυσμένο εσωτερικό και μοντέρνους στενούς προβολείς.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε