Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το νέο Nissan GTR T-spec

14/9/2021

Χάρμα οφθαλμών το νέο GTR R35 το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα σε ζωντανή μετάδοση με αέρα...Gran Turismo. Το μοντέλο επιδόσεων της Nissan λανσάρεται με δύο νέες ειδικές εκδόσεις, την GT-R Premium Edition T-spec και την GT-R Track Edition Engineered by Nismo T-spec, οι οποίες έχουν πραγματικά ένα τεράστιο σύνολο διαφοροποιήσεων σε σχέση με τις απλές εκδόσεις.

Στις αγορές λοιπόν θα το δούμε στα τέλη Οκτωβρίου. Οι T-SPEC εκδόσεις, θα παραχθούν σε ένα σύνολο 100 μονάδων ενώ οι αγοραστές θα επιλεχθούν με ένα είδος κλήρωσης/ψηφοφορίας. Η αναβάθμιση σε σχέση με το κανονικό GTR περιλαμβάνει carbon κεραμικά φρένα, carbon πίσω αεροτομή, ένα ειδικά σχεδιασμένο καπάκι μηχανής όπως επίσης και τα αντίστοιχα σηματάκια, ενώ θα διατίθεται σε δύο νέα χρώματα, το Midnight Purple και το Millenium jade.  Να αναφέρουμε εδώ ότι η απόχρωση Midnight Purple, είναι διαφορετική σε κάθε γενιά gt-r με την τελευταία που θα χρησιμοποιηθεί στο R35 να είναι εμπνευσμένη από το φαινόμενο του Βόρειου σέλαος.


To GTR T-Spec θα διατίθεται σε δύο νέα χρώματα, το Midnight Purple και το Millenium jade

To GTR T-Spec θα διατίθεται σε δύο νέα χρώματα, το Midnight Purple και το Millenium jade

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Η κορυφαία έκδοση T-spec θα διατίθεται στην Ιαπωνική αγορά με κόστος περίπου 122.000 ευρώ και μπορεί να ξεχωρίσει από τις φαρδιές μπρονζέ ζάντες της Rays. Θα διατίθεται επίσης με ένα ειδικού σχεδιασμού εσωτερικό και η ανάρτηση θα είναι σεταρισμένη  ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. 

Η απόχρωση Midnight Purple του τελευταίου μοντέλου gt-r R35  είναι εμπνευσμένη από το φαινόμενο του Βόρειου σέλαος

Η απόχρωση Midnight Purple του τελευταίου μοντέλου gt-r R35 είναι εμπνευσμένη από το φαινόμενο του Βόρειου σέλαος

 
Πέρα από το μεγάλο όνομα, η GT-R Track Edition Engineered by Nismo T-spec έκδοση, θα έχει καινούργια οροφή και πορτμπαγκάζ φτιαγμένα από carbon για μείωση του βάρους, όπως επίσης και αρκετά καλούδια της Νismo στον εξοπλισμό, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 138.000 ευρώ τη στιγμή που η απλή έκδοση του GTR στην Ιαπωνία ξεκίνα από τα 83.000 ευρώ.

Στο εσωτερικό ακόμα περισσότερα σηματάκια T-spec δίνουν το παρόν

Στο εσωτερικό ακόμα περισσότερα σηματάκια T-spec δίνουν το παρόν

 
Την έκδοση T-spec θα τη δούμε να διατίθεται επίσης στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, με τα αντίστοιχα εντυπωσιακά χρώματα αλλά και τα φαρδύτερα εμπρός φτερά, τις ζάντες 20 ιντσών της Rays, καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος και φυσικά τα σηματάκια T-spec. Στο εσωτερικό ακόμα περισσότερα σηματάκια T-spec δίνουν το παρόν, όπως επίσης και η επιλογή Mori Green, με δερμάτινα καθίσματα που φέρουν κάποιες πινελιές σουέντ και αλκαντάρα.

Το εσωτερικό έχει πινελιές suede και Alcantara

Το εσωτερικό έχει πινελιές suede και Alcantara

 
Κάτω από το καπό ο γνωστός V6 κινητήρας των 3,8 λίτρων αποδίδει 576 ίππους και 633 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου του σειριακού σασμάν διπλού συμπλέκτη. Διάθεση και τιμή για την Ευρωπαϊκή αγορά δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα, επομένως θα είμαστε σε κατάσταση αναμονής για το εάν και πότε θα έρθει το νέο GTR.
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε