Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αυτοκίνητο με Leasing για ιδιώτες-Πότε συμφέρει!

Αυτοκίνητο με Leasing για ιδιώτες-Πότε συμφέρει!

Διαβάστηκε από 91079 αναγνώστες - 1/4/2022

Σε μια εποχή που οι τιμές των καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έχουν ξεφύγει, η λύση του leasing φαντάζει πιο ενδιαφέρουσα από πότε. Πλέον ακόμα και οι ιδιώτες μπορούν να αποκτήσουν τα πλεονεκτήματα της μακροχρόνιας μίσθωσης με ένα μηναίο κόστος χωρίς να αγχώνονται για service, ασφάλειες, ελαστικά και τι θα γίνει σε περίπτωση ατυχήματος. Είτε το αγοράσεις, είτε απλά το νοικιάσεις, το leasing για ιδιώτες σου δίνει δυνατότητες που δεν είχες μέχρι τώρα!

Leasing για ιδιώτες: Οι τρόποι απόκτησης και τι προσφέρει

Όπως είχαμε αναφέρει και πρόσφατα στον αν τελικά αξίζει να κάνεις leasing ως ιδιώτης, η μακροχρόνια μίσθωση για φυσικά πρόσωπα γνωρίζει ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια, μιας και προσφέρει εξαιρετικά οφέλη σε μια περίοδο αβεβαιότητας κι ακρίβειας τόσο των καινούργιων όσο και των μεταχειρισμένων οχημάτων. 

Πότε συμφέρει το Leasing για ιδιώτες?


Θέλεις να αλλάζεις συνέχεια αυτοκίνητα ή να δοκιμάσεις νέες τεχνολογίες!
Σε αυτή την περίπτωση το Leasing είναι μάνα εξ ουρανού, οδηγείς για όσους μήνες θέλεις ένα μοντέλο και μετά το αλλάζεις με κάποιο άλλο. Πολλές εταιρείες σε αφήνουν να το κάνεις όσες φορές θες! Pώτησε το πριν προχωρήσεις.

Η άλλη περίπτωση είναι να θες να συμβιώσεις με ένα αυτοκίνητο λίγο καιρό πριν προβείς στην αγορά του. Τρανό παράδειγμα τα αμιγώς ηλεκτρικά, μισθώνεις ένα για 3-4 μήνες, βλέπεις αν όντως είναι αυτό που είχες στο μυαλό σου και μετά αποφασίζει αν το αγοράσεις. Βέβαια εδώ να πούμε πως αξίζει η μίσθωση να γίνει για 18 μήνες, καθώς όταν κλείσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τις περισσότερος φορές παίρνεις πίσω και την μικρή εγγύηση που είχες δώσει στην αρχή του μισθώματος.

Το κάνεις χωρίς δέσμευση
Τα συμβόλαια στις περισσότερες εταιρίες είναι ανοιχτά, οποιαδήποτε στιγμή θέλεις φεύγεις. Σου δίνεται δηλαδή η δυνατότητα ακόμα κι από τον πρώτο μήνα να διακόψεις  τη μίσθωση για οποιοδήποτε λόγο πχ δεν χρειάζεσαι πλέον το αυτοκίνητο, βρήκε καινούργια δουλειά και σε εξυπηρετούν καλύτερα τα ΜΜΜ ή άλλαξαν τα οικονομικά σου.

Το συγκεκριμένο πλεονέκτημα του leasing είναι εξαιρετικό, γι αυτό σου προτείνουμε να το ρωτήσεις αν σου δίνει η εταιρία που πρόκειται να ξεκινήσεις το μίσθωμα τη συγκεκριμένη επιλογή!
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε