Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Dacia: Τρολάρει την BMW και δίνει δωρεάν θερμοφόρες
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Dacia: Τρολάρει την BMW και δίνει δωρεάν θερμοφόρες

25/1/2023

Η Dacia με επικό τρόπο τρολάρει την BMW, που προσφέρει στα μοντέλα της υπηρεσίες με συνδρομή, όπως για παράδειγμα τα θερμαινόμενα καθίσματα, δίνοντας δωρεάν θερμοφόρες!

Θερμαινόμενα καθίσματα για 12 ευρώ το μήνα προσφέρει η BMW

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες είναι χαρακτηριστικό που συμβαίνει και στο χώρο του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, η BMW σε αρκετές αγορές της Ευρώπης εξοπλίζει τα αυτοκίνητά της με όλα όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν τα θερμαινόμενα καθίσματα, όμως κλειδώνει το λογισμικό του αυτοκινήτου για να μην λειτουργούν. Έτσι, ζητά από τους ιδιοκτήτες μηναία συνδρομή για να τα ενεργοποιήσουν. Για τα θερμαινόμενα καθίσματα αλλά και για το θερμαινόμενο τιμόνι η BMW θέλει 10 λίρες (12 ευρώ) το μήνα στη Βρετανία.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η Dacia τρολάρει και μοιράζει σε όλους δωρεάν θερμοφόρες!!!

Υπάρχουν όμως και οι μάρκες που δεν συμφωνούν με αυτές τις τακτικές. Μία από αυτές είναι η Dacia, η οποία τρόλαρε τους «Βαυαρούς» με απίστευτο τρόπο. Τι έκανε; Αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν θερμοφόρες! Ανακοίνωσε μάλιστα πως αυτές θα διατεθούν προς όλους, μεταξύ 1 και 2 Φεβρουαρίου στους εκθεσιακούς χώρους της Dacia στο Brent Cross στο Λονδίνο, Trinity Way στο Μάντσεστερ και Fendrod Way, Σουόνσι.

«Στην Dacia δεν ζητάμε συνδρομές»

Ο Luke Broad, διευθυντής της Dacia για το Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε σχετικά: «Το να ζητάς από κάποιον να πληρώσει επιπλέον για να ενεργοποιήσει τον εργοστασιακό εξοπλισμό σίγουρα δεν είναι Dacia. Είτε οι καταναλωτές βλέπουν τα θερμαινόμενα καθίσματα ως απαραίτητα είτε όχι, η δέσμευσή μας στην αξία και την εμπειρία ιδιοκτησίας χωρίς προβλήματα σημαίνει ότι θα τους ζητήσουμε μόνο να πατήσουν ένα κουμπί για να τα απολαύσουν».

Τι τους έκαναν ρε φίλε;
Θερμαινόμενα καθίσματα για 12 ευρώ το μήνα προσφέρει η BMW.
Η Dacia την τρολάρει και μοιράζει σε όλους δωρεάν θερμοφόρες!!!
«Στην Dacia δεν ζητάμε συνδρομές» λέει εκπρόσωπος της μάρκας.
Εσύ θα πλήρωνες μηνιαία συνδρομή για κάποια υπηρεσία;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε