Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Διπλασιάστηκε ο Μ.Ο. των οδηγών που μένουν από βενζίνη στον Κηφισό

Διπλασιάστηκε ο Μ.Ο. των οδηγών που μένουν από βενζίνη στον Κηφισό

24/3/2022

Οι ανοδικές τιμές των καυσίμων έχουν οδηγήσει στην αύξηση των οδηγών που «ξεμένουν» από βενζίνη στην άκρη του δρόμου, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία μερικών από των κεντρικότερων αρτηριών της Αθήνας.

Οι αυξήσεις των καυσίμων ο κυριότερος λόγος

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε όλο και περισσότερα ακινητοποιημένα οχήματα στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, ακόμα και στον Κηφισό, με τον κυριότερο λόγο να αποτελεί η έλλειψη βενζίνης στο ρεζερβουάρ. Αν αναλογιστεί κανείς τις τιμές των καυσίμων που συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, είναι λογικό και επόμενο να έχουν αυξηθεί τέτοια φαινόμενα και να τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά στους δρόμους.

8 αυτοκίνητα την ημέρα μένουν λόγω βενζίνης

Πιο συγκεκριμένα, παλιότερες έρευνες είχαν δείξει πως στον Κηφισό έμεναν περίπου 3 με 4 οχήματα από βενζίνη, ενώ από τότε που σημειώθηκε η άνοδος στην τιμή της, τα οχήματα που «στεγνώνουν» το ρεζερβουάρ έχουν διπλασιαστεί στα 8! Η είδηση αυτή προέρχεται από τον σύμβουλο της Οδικής Ασφάλειας στην Περιφέρεια Αττικής, Κίμων Λογοθέτη, που επισημαίνει πως η παραπάνω αύξηση δημιουργεί τρομερά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Αποφεύγεται την οδήγηση με «λαμπάκι»

Η λύση που προτείνει το Κέντρο Οδικής Ασφάλειας & Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, είναι οι οδηγοί να αποφεύγουν την οδήγηση όταν το λαμπάκι της «ρεζέρβας» είναι ανοιχτό, ενώ καλό θα ήταν όταν συμβεί αυτό να φτάσουν στο κοντινότερο πρατήριο καυσίμων για να εφοδιαστούν. Η παραπάνω «οικονομία» των οδηγών, πέρα του κινδύνου που διατρέχουν να «μείνουν» στην άκρη του δρόμου, μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στην αντλία βενζίνης, που το κόστος της ενδέχεται να αδειάσει την τσέπη.

 
Κηφισός: Μένουν 8 αυτοκίνητα την ημέρα λόγω βενζίνης!
Λόγω της αύξησης της τιμής της βενζίνης, από 3 αυτοκίνητα που έμεναν καθημερινά τώρα μένουν 8.
Υπερδιπλασιασμός και της κίνησης που προκαλεί έμφραγμα στον Κηφισό.
Φταίει όντως η βενζίνη και το ρισκάρουν να βγουν ή απλά αμέλεια;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε