Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Dodge Hornet: Ενοχλημένη η Alfa Romeo
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Dodge Hornet: Ενοχλημένη η Alfa Romeo

23/8/2022

Μπορεί το Dodge Hornet να παρουσιάστηκε πρόσφατα και να θυμίζει αρκετά στην Tonale, αλλά η αμερικάνικη εκδοχή του B-SUV έχει γίνει ήδη αρκετά δημοφιλής ξεπερνώντας τις 14.000 προπαραγγελίες, κάτι το οποίο δυσαρεστεί τους Ιταλούς.

14.000 προπαραγγελίες πριν μπει στην παραγωγή

Το Dodge Hornet έκανε την πρώτη του εμφάνιση πριν μερικές μέρες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, και πριν καλά-καλά μπει στην παραγωγή, η εταιρεία έχει λάβει περισσότερες από 14.000 προπαραγγελίες, κάτι το οποίο προκαλεί την ενόχληση των ανθρώπων της Alfa Romeo.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Dodge Hornet: Η αμερικάνικη Tonale


Η μιλανέζικη φίρμα είναι φανερά ενοχλημένη -κι όχι άδικα- εφόσον πίστευε πως το crossover που εξέλισσε εδώ και αρκετά χρόνια, θα παρέμενε αποκλειστικά στα ιταλικά χέρια. Βέβαια, ο υπερόμιλος Stellantis (κάτω από την στέγη του οποίου ανήκουν και οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες) είχε άλλη άποψη. Έτσι λοιπόν, η Dodge θέλοντας να μειώσει το μέσο όρο των εκπομπών ρύπων, απέκτησε ένα έτοιμο crossover από μία αδελφική μάρκα, καθώς το Dodge Hornet είναι μία Alfa Romeo Tonale με ελάχιστες μικροδιαφορές στην εμφάνιση και τα φωτιστικά σώματα.

Το Hornet στοιχίζει 10.000 δολάρια λιγότερο από την Tonale

Στην αμερικανική αγορά, το Hornet ξεκινά από τις 29.995 δολάρια, 10.000 δολάρια φθηνότερα από την Tonale, γεγονός που δικαιολογεί τον μεγάλο όγκο προπαραγγελιών. Και κάπως έτσι, η «μαμά» Stellantis δημιούργησε έναν εσωτερικό ανταγωνισμό ριψοκινδυνεύοντας την επιτυχία του ιταλικού B-SUV.
 
 
Δεν χαίρονται όλη με την επιτυχία του Dodge Hornet!
Το Hornet είναι μια αμερικάνικη Tonale.
Έχει ήδη 14.000 προπαραγγελίες.
Στοιχίζει 10.000 δολάρια λιγότερο από την Tοnale.
Δυσαρεστημένοι οι άνθρωποι της Alfa Romeo με αυτήν την κίνηση της Stellantis.
Πιστεύεις θα επηρεάσει την επιτυχία της Tonale? Ποιο θα διάλεγες?

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε