Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Χωρίς καμουφλάζ το επερχόμενο Q8.

Αποκλειστική φωτογραφία του autotriti.gr, με το καμουφλαρισμένο Q8 στους γερμανικούς δρόμους.

Εντός του 2018 φτάνει το Audi Q8

16/3/2018

Πολλά και ενδιαφέροντα νέα προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης τύπου που πραγματοποίησε η Audi, ένα από τα οποία είναι η επιβεβαίωση της έλευσης του Q8.

Αυτό γνωστοποίησε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της φίρμας Peter Mertens, ο οποίος χαρακτήρισε το επερχόμενο SUV «ως το νέο πρόσωπο της οικογένειας Q».
 
Το  νέο μοντέλο που αναμένεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στη Σαγκάη τον προσεχή Ιούνιο, θα βρεθεί στην κορυφή των μοντέλων της οικογένειας «Q», παίρνοντας τα πρωτεία από το Q7. Τα δύο αυτοκίνητα θα βασιστούν στην ίδια πλατφόρμα, όμως η Audi θα δώσει στο νέο SUV μια πιο κομψή εμφάνιση και πιο πολυτελή καμπίνα.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής το Q8 θα διαθέτει κομψό στυλ, με μία μεγάλη γρίλια να παίρνει θέση στο πρόβολο του αυτοκινήτου, δεξιά και αριστερά της οποία θα εγκαθίστανται στενά φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό αναμένεται να δανειστεί πολλά στοιχεία από το επίσης νέο Α8, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων ψηφιακών οθονών.
 
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί μετά την λανσάρισμα του Q8 θα υπάρξει και μία πιο ισχυρή έκδοση RS του γερμανικού αυτοκίνητου, προσφέροντας μια πιο επιθετική εικόνα αλλά και καλύτερες επιδόσεις.
 
Το Audi Q8 που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2018, θα αποτελεί μόνο ένα μικρό μέρος των όσων σκοπεύει να παρουσιάσει η φίρμα, καθώς μέσα στα πλάνα της βρίσκεται το λανσάρισμα 20 μοντέλων, μέσα στα οποία βρίσκεται το ηλεκτρικό SUV E-Tron, αλλά και το SQ2, η άφιξη του οποίου επιβεβαιώθηκε με τη σειρά του.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις