Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τις πρώτες επίσημες εικόνες αλλά και ένα teaser βίντεο με το οποίο μας συστήνει την επερχόμενη BMW Z4, έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική φίρμα.

H Z4 M40i θα διαθέτει ένα εξακύλινδρο κινητήρα.

Το μοντέλο παραγωγής, όπως ενημερώνουν οι «βαυαροί» βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών.

Επίσημες εικόνες της νέας BMW Ζ4 (+vid)

4/6/2018

Τις πρώτες επίσημες εικόνες αλλά και ένα teaser βίντεο με το οποίο μας συστήνει την επερχόμενη BMW Z4, έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική φίρμα.

Το μοντέλο παραγωγής, όπως ενημερώνουν οι «βαυαροί» βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών αναφέροντας πως σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του στους δημόσιους δρόμους και θα πρόκειται για ένα «καθαρόαιμο roadster», με μακρύ καπό και χαμηλό κέντρο βάρους.
 
Κοιτώντας πιο προσεκτικά τις εικόνες που μας παρουσιάζουν την Z4 M40i, βλέπουμε να έχει τοποθετηθεί ένας επιθετικός μπροστινός προφυλακτήρας, με άριστη ενσωμάτωση της χαρακτηριστικής BMW μάσκας, ενώ υπαρκτό είναι ακόμα και ένα νέο στυλ φώτων, αλλά και ο αεραγωγός πίσω από κάθε μπροστινό τροχό. Πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε τις ζάντες να κοσμούνται με πέντε ζευγάρια ακτινών, ενώ στο πίσω μέρος έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα εξάτμισης με δύο απολήξεις.
 
Η BMW δεν ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε άλλες πληροφορίες ωστόσο επιβεβαίωσε πως η Z4 M40i θα διαθέτει ένα νέο εξακύλινδρο κινητήρα, που θα είναι «εξαιρετικά ισχυρός». Η εταιρεία αρνήθηκε να αναφέρει αριθμούς συγκεκριμένους αριθμούς ωστόσο προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο πως η ισχύς θα μπορεί να φτάσει κοντά στους 360 ίππους.
 
Από κει και πέρα ένα σπορ σύστημα ανάρτησης θα είναι τοποθετημένο, ενώ το νέο μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με ένα νέο εμπρόσθιο άξονα, αλλά και ένα σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης.

Τέλος να σημειώσουμε πως η φίρμα αρνήθηκε να  πει πότε θα αποκαλυφθεί η Z4, ωστόσο δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, ενώ πιθανή θεωρείται και η παρουσία του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το φθινόπωρο.
 
Δείτε το βίντεο
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις