Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έρχονται στις 9 Νοεμβρίου τα Audi Q8 e-tron και Sportback

Έρχονται στις 9 Νοεμβρίου τα Audi Q8 e-tron και Sportback

7/11/2022

Στο κοινό θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα τα νέα Audi Q8 e-tron και Q8 Sportback e-tron, καθώς θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στις 9 Νοεμβρίου.

Το e-tron αλλάζει σε Q8 e-tron

Η φημολογία που ήθελε την Audi να αλλάζει την ονομασία του e-tron κατά την ανανέωσή του, επιβεβαιώθηκε πλέον και επίσημα από τη γερμανική μάρκα. Με teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η Audi αποκάλυψε πως στις 9 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν επίσημα τα Q8 e-tron και Q8 Sportback e-tron.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Teaser βίντεο και εικόνα από την Audi

Η Audi δημοσίευσε ένα σχετικό teaser βίντεο στα social media, αλλά και μία εικόνα που παρουσιάζει την σιλουέτα των δύο μοντέλων. Στην εικόνα ξεχωρίζει η πίσω φωτιζόμενη LED μπάρα, ενώ στο βίντεο παρουσιάζονται κάποια από τα χαρακτηριστικά των δύο Q8 e-tron.

Περισσότερα για τα δύο Audi προσεχώς

Άλλες πληροφορίες προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει, όμως όλα θα γίνουν γνωστά κατά την παρουσίαση των μοντέλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από καιρό η Audi είχε γνωστοποιήσει σε πρώτο χρόνο πως το Q8 e-tron θα αντικαθιστούσε το e-tron το 2026 στη νέα του γενιά. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική καθώς παρουσίασε ένα νέο πλάνο που έδειχνε το Q8 e-tron να έρχεται από την ανανέωση του e-tron, δηλαδή σε λίγες ημέρες!   

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε