Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από τη Hyundai και προέρχεται από την ιστοσελίδα motor.es

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από τη Hyundai και προέρχεται από την ιστοσελίδα motor.es

Έτσι θα μοιάζει η επόμενη γενιά του Hyundai Santa Fe

25/1/2023

Λίγους μήνες πριν κάνει το ντεμπούτο του, το νέο Hyundai Santa Fe αποκαλύπτεται σε ανεπίσημα σχέδια, που μας δίνουν μία πρώτη εικόνα για την εξωτερική εμφάνιση του νέου D-SUV.

Οι δοκιμές συνεχίζονται

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που είδαμε για τελευταία φορά τα δοκιμαστικά πρωτότυπα της νέας γενιάς του Hyundai Santa Fe να πραγματοποιούν δοκιμές στο δρόμο. Σε όλες όμως τις περιπτώσεις το βαρύ καμουφλάζ δεν άφηνε να διαρρεύσουν σχεδιαστικά στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης του μοντέλου. Σήμερα, ένα ανεξάρτητο σχέδιο από την ιστοσελίδα motor.es, φαντάζεται το νέο Santa Fe και μας προσφέρει μία ανεπίσημη οπτική.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τετραγωνισμένο από μπρος μέχρι πίσω

Το νέο Hyundai Santa Fe έχει τετραγωνισμένο σχεδιασμό που διαφέρει ξεκάθαρα από τις καμπύλες του τρέχοντος μοντέλου. Μπροστά τα LED φωτιστικά σώματα με τους προβολείς σχήματος H πλαισιώνουν την τετράγωνη γρίλια. Για το πίσω μέρος δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο, ωστόσο παρελθοντικές πληροφορίες υποστηρίζουν πως πιθανότατα το Santa Fe θα δανειστεί στοιχεία από το Hyundai Staria, το νέο πολυμορφικό μοντέλο της φίρμας, αποκτώντας δηλαδή κάθετα πίσω φώτα που πιθανότατα θα ξεκινούν από την οροφή και θα φτάνουν μέχρι τον προφυλακτήρα.

Ελάχιστες πληροφορίες για το εσωτερικό

Για το εσωτερικό οι πληροφορίες είναι ελάχιστες, ωστόσο από κατασκοπευτικές εικόνες είχαμε δει πως οι σχεδιαστές εξόπλισαν την καμπίνα με λευκές δερμάτινες επενδύσεις. Είναι βέβαιο, όμως πως περισσότερα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού θα βρίσκονται στη διάθεση του οδηγού και των επιβατών.

Ντεμπούτο το προσεχές καλοκαίρι

Το νέο Hyundai Santa Fe αναμένουμε να αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους, ενώ λίγους μήνες αργότερα θα ξεκινήσει το εμπορικό του λανσάρισμα στις αγορές.

Θα ήθελες να είναι έτσι;
Τετραγωνισμένο από μπρος μέχρι πίσω το νέο Santa Fe.
Ντεμπούτο το προσεχές καλοκαίρι.
Ανεξάρτητο σχέδιο μας δίνει μια πρώτη «γεύση» της εμφάνισης.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε