Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έως 30 ίππους αυξάνει το υβριδικό σας «VW Group» η ABT
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έως 30 ίππους αυξάνει το υβριδικό σας «VW Group» η ABT

13/10/2021

Ο γνωστός γερμανικός οίκος βελτιώσεων ΑΒΤ Sportline κάνει αισθητή την παρουσίαση της και στα υβριδικά μοντέλα Group Vag. Συγκεκριμένα προσφέρει ένα κιτ μετατροπής που λογικά είναι εμπνευσμένο από το πρώτο συντονισμένο υβρίδιο της AΒΤ , ένα Audi Q5 55 TFSI e 420 ίππων.

Η Abt Sportsline προσφέρει μια μέτρια αλλά χρήσιμη, αύξηση της ισχύος για μοντέλα του VW Group χρησιμοποιώντας τον υβριδικό κινητήρα 1.4 λίτρων TSI e. Η αναβάθμιση αφορά το πακέτο ισχύος της Abt Sportsline για τον υβριδικό κινητήρα 1.4 λίτρων TSI e του VW Group, και όχι μόνο.

Συνολική αναβάθμιση έως 30 ίππους προσφέρει η ABT στο υβρδικό σου 

Το κάπως περίεργο όνομα "Abt Power New Generation" αυξάνει την απόδοση του τμήματος εσωτερικής καύσης από 148 ίππους σε 178 , πράγμα που σημαίνει ότι με  τα αυτοκίνητα που έχουν ισχυρότερο κινητήρα, η συνολική απόδοση  272 ίππων είναι αρκετά καλή. Δηλαδή, ένα VW Golf GTE θα «κοντραρίζεται» με τον ελαφρύτερο ξάδερφό του GTI, όταν επιταχύνουν μαζί από στάση. Για παράδειγμα, αν ο εργοστασιακός χρόνος που θα χρειαζόταν το αυτοκίνητο σας για τα 0-100 χλμ/ ώρα ήταν 6,7 δευτερόλεπτα, τώρα θα πέσει στα 6 δευτερόλεπτα. Τίποτα το εξωφρενικό, αλλά σίγουρα μια αξιοσημείωτη βελτίωση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σημαντική η βελτίωση της ABT καθώς αυξάνονται τα υβριδικά αυτοκίνητα

Η αναβάθμιση θα είναι χρήσιμη για πολλούς ιδιοκτήτες υβριδικών Group Vag,  καθώς μαζί με το GTE που αναφέραμε πιο πάνω στο χώρο των υβριδικών, στην ίδια θέση είναι το Cupra Leon, Cupra Formentor, Audi A3 TFSI-e, Skoda Octavia VRS. Ακόμα και στα VW Arteon και Passat GTE που οι κινητήρες είναι λιγότερο ισχυροί , η συνολική ισχύς ,μετά την προσθήκη της αναβάθμισης δεν είναι τόσο εντυπωσιακή, αλλά εξακολουθεί να είναι αξιοσέβαστη με 231 ίππους. Αν και η φύση των τροποποιήσεων δεν διευκρινίζεται, μπορούμε να είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα σχετίζονται καθαρά με το πρώτο βελτιωμένο υβρίδιο της AΒΤ , ένα Audi Q5 55 TFSI e 420 ίππων που αποκαλύφθηκε πέρυσι.

 
Πακέτο ισχύος της ABT για τον υβριδικό 1.4 λίτρων TSI e
Βελτίωση έως και 30  ίππους συνολικά με την αναβάθμιση
Τα 0-100χλμ, θα τα έχεις σε λιγότερα δευτερόλεπτα
Σημαντική η βελτίωση για τους κατόχους υβριδικών Group Vag
Εσύ θα την έκανες την αναβάθμιση της ABT στο υβριδικό σου «Vag»; Ή μήπως την έχεις κάνει ήδη;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε