Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Fuel Pass 2: Μέσα στις επόμενες ώρες η καταβολή του

Fuel Pass 2: Μέσα στις επόμενες ώρες η καταβολή του

9/8/2022

Θέμα ωρών η καταβολή του επιδόματος καυσίμου που αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Σήμερα στην ψηφιακή τους κάρτα ή αύριο το βράδυ στους τραπεζικούς λογαριασμούς θα δουν οι δικαιούχοι το ποσό της επιδότησης καυσίμων στο πλαίσιο του Fuel Pass 2, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στο MEGA. Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το κονδύλι για την επιδότηση έχει μεταφερθεί ήδη από το υπουργείο Οικονομικών στο αρμόδιο υπουργείο.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Από τις 3/8 όλοι οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του Α.Φ.Μ, μέχρι και την 1 Σεπτεμβρίου. Για να εκδώσουν το Fuel Pass ΙΙ, οι δικαιούχοι του Προγράμματος υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής, με τη χρήση των κωδικών διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (taxisnet / myaade). Ο αιτών συμπληρώνει και επικαιροποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας του και, ειδικότερα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του.

Εφόσον επιλέξει ως μέθοδο χορήγησης την  «Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό», απαιτείται και η συμπλήρωση του IBAN προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού στον οποίο ο αιτούμενος είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Επίσης, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) κατά τις ημερομηνίες που προβλέπονται για τον ΑΦΜ τους.
 

H λύση για τα antivirus που εμποδίζουν την είσοδο στην εφαρμογή

Κάποια antivirus εμποδίζουν την είσοδο στην εφαρμογή, λόγω εσφαλμένων αξιολογήσεων (false positives) για την εν λόγω εφαρμογή αλλά και για άλλα URLs (ακόμη και τραπεζών, στο παρελθόν). Στην περίπτωση αυτή, θα χρειαστεί να προσθέσετε μία εξαίρεση (exception) για το api.vouchers.gov.gr μέσα από τις ρυθμίσεις του antivirus σας. H διαδικασία πρόσθεση του exception για το Avast Antivirus είναι εύκολη, γίνεται σε 5 βήματα και λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Τα βήματα

1)Ανοίγουμε το Avast Antivirus και επισκεπτόμαστε το Μενού πάνω δεξιά στο παράθυρο του Avast
2) Πατάμε στις ρυθμίσεις
3) Επιλέγουμε τις γενικές ρυθμίσεις από τη στήλη αριστερά
4) Στις Εξαιρέσεις πατάμε Προσθήκη Εξαίρεσης
5) Στην επόμενη οθόνη γράφουμε το URL api.vouchers.gov.gr και πατάμε Προσθήκη Εξαίρεσης
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε