Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Η παρέλαση των Mazda MX-5 σπάει το ρεκόρ Guinness
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η παρέλαση των Mazda MX-5 σπάει το ρεκόρ Guinness

21/9/2022

Με 707 αυτοκίνητα, το MX-5 Rally of Records, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2022, στο Modena Circuit, μπαίνει στο βιβλίο GUINNESS WORLD RECORD™ και γίνεται επίσημα η μεγαλύτερη συγκέντρωση Mazda MX-5 παγκοσμίως. Ξεπερνά το ολλανδικό ρεκόρ που σημειώθηκε το 2013, το οποίο, με 683 αυτοκίνητα, κατείχε το ρεκόρ για σχεδόν μια δεκαετία.

Και οι τέσσερις γενιές MX-5 μαζί

Στην «παρέλαση» βρέθηκαν μαζί και οι τέσσερις γενιές του εμβληματικού MX-5. Πραγματοποίησαν το γύρω της διάσημης πίστας υπό την επίβλεψη του κριτή του Παγκόσμιου Ρεκόρ Guinness, ο οποίος στις 18:00 επισημοποίησε το ρεκόρ, δίνοντας χαρά σε χιλιάδες οπαδούς του MX-5 από ολόκληρη την Ιταλία και την Ευρώπη. Το μοναδικό αυτό ράλι έδωσε στην ομάδα της Mazda Ιταλίας την ευκαιρία να προσθέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του roadster με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Jinba Ittai: Η διαισθητική σύνδεση μεταξύ ενός Mazda και του οδηγού του

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλές ακόμη δραστηριότητες της Mazda, όπως η παρουσίαση «Fun to drive will never die», με τον Ιάπωνα μηχανικό Nobuhiro Yamamoto, Διευθυντή Προγράμματος της τρίτης και τέταρτης γενιάς του Mazda MX-5, την Elisa Artioli, λάτρη της αυτοκίνησης και εγγονή του Romano Artioli, πρώην υποστηρικτή της Lotus, καθώς και του Andrea Levy, προέδρου του MI.Mo Milano Monza Motor Show. Οι ομιλητές παρουσίασαν ποικίλες ιστορίες για να εξηγήσουν τι πυροδοτεί το πάθος τους για την αυτοκίνηση και την οδηγική απόλαυση, γνωστή στην ιαπωνική εταιρεία ως "Jinba Ittai", δηλαδή η διαισθητική σύνδεση μεταξύ ενός Mazda και του οδηγού του.
 

Οι καθημερινές ιστορίες ενός εμβληματικού μοντέλου

Σε μια άλλη παρουσίαση, τη "Mazda MX-5 - Stories of an icon", ο Nobuhiro Yamamoto, ο Andrea Mancini, ιδιοκτήτης του "Miataland", ενός πολυτελούς θέρετρου στους λόφους της Ούμπρια, όπου διατηρεί τη συλλογή του από MX-5, ο David Giudici, διευθυντής των Ruoteclassiche, οι Youngtimer και AutoItaliana καθώς και άλλοι προσκεκλημένοι ομιλητές, συζήτησαν για την αγάπη τους για το MX-5 μέσα από τις ιστορίες εκείνων που το σχεδίασαν, που το κατέχουν, και που το οδηγούν καθημερινά.
 

...Δείτε περισσότερα

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε