Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai και Giugiaro ξανά μαζί για την επιστροφή του Pony Coupe!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai και Giugiaro ξανά μαζί για την επιστροφή του Pony Coupe!

25/11/2022

Η Hyundai και ο Giorgetto Giugiaro συνεργάζονται ξανά προκειμένου να επανασχεδιάσουν το Pony Coupe Concept του 1974!

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε για Hyundai και Giugiaro

Ξανά μαζί μετά από πολύ καιρό θα βρεθούν η Hyundai και ο Giorgetto Giugiaro. Ο θρυλικός Ιταλός σχεδιαστής, μέσω της εταιρείας σχεδιασμού GFG Style που έχει ιδρύσει με τον γιο του Fabrizio, θα συνεργαστεί και πάλι με την κορεατική μάρκα, ανακοινώνοντας πως θα ανακατασκευάσουν ένα από τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα στην ιστορία της Hyundai, το Pony Coupe Concept του 1974.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ο «μπαμπάς» των Pony

Το Pony Coupe Concept του 1974, που σχεδιάστηκε από τον Giorgetto Giugiaro για τη Hyundai, αποτέλεσε τον πρόγονο των αυτοκινήτων Pony που πωλήθηκαν από το 1975 έως το 1990. Για όσους δεν το ξέρουν, ο Giugiaro άντλησε έμπνευση από το Pony Coupe Concept και για τον σχεδιασμό του διάσημου DeLorean DMC 12, το αυτοκίνητο που πρωταγωνίστησε στις κινηματογραφικές ταινίες Back to the Future.

Ντεμπούτο την άνοιξη του 2023

Όπως ανακοινώθηκε, η Hyundai και η GFG Style συνεργάζονται ξανά για να αναδημιουργήσουν το μοντέλο, που θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2023. «Σχεδίασα το Hyundai Pony όταν ήμουν ακόμη νέος σχεδιαστής στην αρχή της καριέρας μου. Ένιωσα πολύ περήφανος που ήμουν υπεύθυνος για τη δημιουργία ενός οχήματος για μια εταιρεία και χώρα που επρόκειτο να αναδειχθεί σε μια σκληρά ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Τώρα, νιώθω βαθιά τιμή που η Hyundai μου ζήτησε να το ξαναφτιάξω για τις επόμενες γενιές και ως εορτασμό της κληρονομιάς της μάρκας», ανέφερε ο Giugiaro.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε