Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Lexus RX με… αναβολικά
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lexus RX με… αναβολικά

22/11/2022

Το τμήμα TRD της Toyota «τουμπάνιασε» το Lexus RX με το νέο κιτ αμαξώματος F Sport Parts!

Ακόμα πιο θελκτικό

Η Toyota Racing Development (TRD) εξέλιξε και παρουσίασε ένα νέο κιτ αμαξώματος για το Lexus RX. Το όνομά του είναι F Sport Parts, είναι ήδη διαθέσιμο μέσω των αντιπροσωπειών της Lexus στην Ιαπωνία και έτοιμο να αναβαθμίσει την εξωτερική εμφάνιση του πολυτελούς SUV.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Βελτιώσεις μπροστά και πίσω

Ξεκινώντας από το μπροστά μέρος, το κιτ αμαξώματος περιλαμβάνει ένα νέο σπλίτερ, το οποίο οδεύοντας προς τα πίσω συνδυάζεται με τα μεγαλύτερα μαρσπιέ αλλά και με τον αεροδυναμικό διαχύτη που εδρεύει στον πίσω προφυλακτήρα. Ως αποτέλεσμα το ιαπωνικό SUV φαίνεται χαμηλότερο από το τυπικό μοντέλο, χωρίς όμως να αλλάζει η απόστασή του από το έδαφος.

Νέες ζάντες και βελτιωμένη ανάρτηση

Η Toyota Racing Development «παντρεύει» το κιτ αμαξώματος με δύο διαφορετικά μεγέθη ζαντών αλουμινίου 20 και 21 ιντσών. Για τους πλευρικούς καθρέπτες έχει φροντίσει να σχεδιάσει αεροδυναμικά καπάκια, ενώ στο πίσω μέρος πέρα από τον αεροδυναμικό διαχύτη που προαναφέραμε, υπάρχουν και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Το καινούργιο bodykit μπορεί να παραγγελθεί στο χρώμα του αμαξώματος, σε λευκό ή σε μαύρο ματ. Τέλος, αναβαθμισμένη είναι και η ανάρτηση, κάτι που σύμφωνα με την εταιρεία συμβάλει στη βελτίωση της άνεσης και της σταθερότητας του τιμονιού κατά την οδήγηση.   

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε