Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Με δύο χρηματοδοτικά προγράμματα η αγορά του νέου Nissan Qashqai

Διαβάστηκε από 27173 αναγνώστες - 26/11/2020

Το Nissan Qashqai είναι το απόλυτο best seller στα crossover οχήματα. Πλέον μπορείτε να το αποκτήσετε πιο εύκολα από ποτέ μέσω δύο διαθέσιμων προνομιακών πακέτων χρηματοδότησης.

Το Nissan Qashqai έχει καταφέρει δικαίως να κατακτήσει την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην κατηγορία των crossover και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα «εκθρονιστεί». Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί ως αυτοκίνητο μία ολοκληρωμένη επιλογή είναι ταυτόχρονα διαθέσιμο και μέσω προνομιακών πακέτων χρηματοδότησης. Αυτή τη στιγμή, η επίσημη αντιπροσωπεία προσφέρει το ιαπωνικό μοντέλο με δύο χρηματοδοτικά προγράμματα. Βασικότερο στοιχείο του πρώτου προγράμματος είναι το γεγονός ότι διατίθεται με 0% προκαταβολή. Ταυτόχρονα, το σταθερό επιτόκιο αγγίζει το 6,9%, ενώ κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ορίσει τη διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες.

Το δεύτερο χρηματοδοτικό πρόγραμμα έρχεται μέσω της «Nissan Extra Credit» και το ποσό της προκαταβολής ξεκινά από το 30% της συνολικής αξίας. Το μηνιαίο επιτόκιο είναι σταθερό και ορίζεται στο 0,9%. Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, η διάρκεια της αποπληρωμής μπορεί να ρυθμιστεί έως τους 48 μήνες.



Το Nissan Qashqai έχει καταφέρει με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο να κερδίσει φανατικό κοινό στη χώρα μας και οι πωλήσεις του το επιβεβαιώνουν. Αποτελεί μία ολοκληρωμένη επιλογή και είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος για τους ανταγωνιστές του. Αυτή τη στιγμή προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε δύο σύνολα 140 και 160 ίππων, ενώ στην περίπτωση των diesel επίσης δύο κινητήρες με 115 και 150 ίππους. Εννοείται ότι το Nissan Qashqai προσφέρεται με δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων, αυτόματου διπλού συμπλέκτη, αλλά και CVT.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το Nissan Qashqai ξεκινά από τα 20.490 ευρώ σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία.

Δοκιμάζουμε το νέο diesel Nissan Qashqai 1.7d 150PS

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις