Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μεταχειρισμένο «εδώ & τώρα» ή νέο σε 6 μήνες και βάλε;

Μεταχειρισμένο «εδώ & τώρα» ή νέο σε 6 μήνες και βάλε;

27/3/2023

Τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα είναι είδος προς εξαφάνιση, τα μεταχειρισμένα «φεύγουν»... αέρας. Εσύ θα πάρεις μεταχειρισμένο σε τιμή καινούργιου, με κίνδυνο να έχει γυρισμένα χιλιόμετρα, ή θα περιμένεις ένα 6μηνο και βάλε για να πάρεις «του κουτιού»;

Τα 2 βασικά μειονεκτήματα των μεταχειρισμένων

Η έλλειψη ημιαγωγών έχει φέρει σημαντικές καθυστερήσεις στην παράδοση καινούργιων αυτοκινήτων, προκαλώντας μία αναστάτωση στην αγορά. Ο κόσμος ψάχνει να πάρει νέο αυτοκίνητο, οι εταιρείες δίνουν μεγάλους χρόνους παράδοσης 6 μηνών και βάλε, με αποτέλεσμα αρκετοί να στρέφονται στην εύκολη και άμεση λύση, τα μεταχειρισμένα.
 
Ποιο είναι το βασικότερο πρόβλημα με την περίπτωσή τους; Η ανάγκη για αγορά «εδώ και τώρα» φέρνει και άνοδο στις τιμές, έως και 20-25%. Σε πολλές περιπτώσεις, δηλαδή, μπορεί να το αγοράζεις σχεδόν σε τιμή καινούργιου! Σε όλα αυτά, προσθέστε ότι τα μοντέλα προ του 2017 δύσκολα να είναι εξοπλισμένα με τις σύγχρονες τεχνολογίες για τον περιορισμό της κατανάλωσης. Από την ήπια υβριδική τεχνολογία και το εξελιγμένο start/stop, μέχρι το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, μελλοντικά θα πληρώσεις περισσότερα σε καύσιμο από όσα γλιτώσεις από την αγορά μεταχειρισμένου.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε