Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Νέο Ford Focus Sedan: Έτσι θα είναι

16/9/2021

Με την ανανεωμένη έκδοση του Ford Fiesta να έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της, ο σχεδιαστής της ιστοσελίδας kolesa.ru μας δείχνει το πώς μπορεί να είναι το νέο Ford Focus Sedan, με βάση τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που διέρρευσαν πριν λίγο καιρό.

Δεν πάει πολύς καιρός  που το νέο Ford Focus Sedan εντοπίστηκε να κυκλοφορεί καμουφλαρισμένο σε δημοσίους δρόμους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν έχουν τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος αρκετά καμουφλαρισμένο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πάρουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για το πώς μπορεί να μοιάζει τελικά το μοντέλο όταν θα κυκλοφορήσει. Έτσι λοιπόν ο σχεδιαστής της ιστοσελίδας kolesa.ru αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του δείχνοντάς μας πως μπορεί να είναι τελικά το νέο Sedan Focus.


Το νέο Ford Focus Sedan φαίνεται να δείχνει όμορφο από κάθε γωνιά

Το νέο Ford Focus Sedan φαίνεται να δείχνει όμορφο από κάθε γωνιά

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Ανήκοντας σε μία κατηγορία που τύχαινε καθολικής αποδοχής τις προηγούμενες δεκαετίες ενώ τώρα πλέον προτιμάται όλο και λιγότερο, το νέο Ford Focus Sedan φαίνεται να δείχνει όμορφο από κάθε γωνιά, πράγμα σπάνιο. Οι αλλαγές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν υπερβολικές, αφού αυτό που φαίνεται να διαφέρει είναι η πιο επιθετική μάσκα από το Focus ST της τρέχουσας γενιάς.
 
Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα φαίνονται μικρότερα από το μοντέλο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, ενώ το χαμηλότερο μέρος του προφυλακτήρα διαθέτει τραπεζοειδείς απολήξεις εξατμίσεων και στις δύο πλευρές, με το τελευταίο βέβαια χαρακτηριστικό να είναι καθαρά έμπνευσης του σχεδιαστή, αφού κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να υπάρχει στις πρωτότυπες φωτογραφίες.
 
Στο εσωτερικό περιμένουμε να γίνουν μικρές αλλαγές και κάτω από το καπό ότι λογικά θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται οι κινητήρες βενζίνης EcoBoost 1.0 και 1.5 λίτρων όπως επίσης και οι πετρελαιοκινητήρες Ecoblue 1.5 και 2.0 λίτρων.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε