Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ο Δεκέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας να αγοράσεις μεταχειρισμένο

Ο Δεκέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας να αγοράσεις μεταχειρισμένο

13/12/2022

Υπάρχει σωστό και λάθος χρονικό σημείο να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Κι όμως υπάρχει! Ο Δεκέμβριος παραδοσιακά είναι ο καλύτερος μήνας να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Γιατί συμβαίνει αυτό όμως;

Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή

Υπάρχουν διάφοροι κανόνες που θα πρέπει να προσέξεις όταν πας να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Οι πιο πολλοί από αυτούς έχουν να κάνουν, με τον έλεγχο που πρέπει να κάνουμε στο αυτοκίνητο, για να διαπιστώσουμε την χρήση που του έχει γίνει. Κανείς όμως μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί με το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ο φόβος των ιδιοκτητών

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν αποφασίσει στο 2ο μισό της χρονιάς, να πουλήσουν το αυτοκίνητο τους, έχουν έναν φόβο. Ποιος είναι αυτός;
Τα τέλη κυκλοφορίας της επόμενης χρονιάς. Στο πίσω μέρος του μυαλού τους, όλοι θέλουν να αποφύγουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας της επόμενης χρονιάς!

Πέφτουν οι τιμές όσο ο χρόνος πλησιάζει

Αν τσεκάρεις για καιρό ένα αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει, θα δεις ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων ρίχνουν λίγο την τιμή τους, τον Δεκέμβριο. Βλέπεις, όσο πιο πολύ πλησιάζουν οι γιορτες των χριστουγέννων, τόσο πιο πολύ ανησυχούν. Αν το αυτοκίνητο δεν πουληθεί μέχρι το τέλος του μήνα, είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας της επόμενης χρονιάς. Για να δελεάσουν λοιπόν τους υποψήφιους αγοραστές, ρίχνουν την τιμή τους και είναι πιο δεκτικοί σε παζάρια, μήπως καταφέρουν να το δώσουν!

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε