Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πειραιάς: Βελτιώνεται το οδικό του δίκτυο
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πειραιάς: Βελτιώνεται το οδικό του δίκτυο

9/8/2022

Σε μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει καιρό προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής κάνοντας εργασίες συντήρησης κι αναβάθμισης του οδοστρώματος της Λεωφ. Σχιστού – Σκαραμαγκά. Σύμμαχός της η αραιή κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο Πειραιάς αποκτά σύγχρονο οδικό δίκτυο

Η Περιφέρεια Αττικής επενδύει στην οδική ασφάλεια και στη βελτίωση του οδικού δικτύου πραγματοποιώντας εκτεταμένες εργασίες καθ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, εκμεταλλευόμενη την απουσία των περισσότερων κατοίκων λόγω διακοπών και τη μειωμένη κίνηση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

4 εκατομμύρια ευρώ ο προϋπολογισμός

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου του Πειραιά. Ειδικότερα ολοκληρώθηκαν, οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος της Λεωφ. Σχιστού – Σκαραμαγκά, του ρεύματος κυκλοφορίας από Κερατσίνι προς Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και συγκεκριμένα σε τμήμα μετά τον κόμβο του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού, στο πλαίσιο του έργου συντήρησης οδοστρωμάτων και αποκατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής με προϋπολογισμό 4.000.000 ευρώ.

Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου (6/8) στο συγκεκριμένο τμήμα, εκτελέστηκαν εργασίες οριζόντιας σήμανσης – διαγράμμισης, με παράλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν με την συνδρομή της Τροχαίας.
 

Έργα που ενισχύουν την οδική ασφάλεια

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Πειραιάς, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αποκτά ένα οδικό δίκτυο σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής με παρεμβάσεις που ενισχύουν την οδική ασφάλεια σε όλη την Αττική, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο».

Η Περιφέρεια Αττικής αναβαθμίζει το οδικό δίκτυο του Πειραιά.
Τελευταία ενέργεια της οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος στη Λεωφ. Σχιστού – Σκαραμαγκά.
Σύμμαχός της η αραιή κυκλοφορία των οχημάτων.
Ο προϋπολογισμός αγγίζει τα 4.000.000 ευρώ.
Πιστεύεις αυτά είναι αρκετή μια νέα άσφαλτος ή χρειάζονται κι άλλες ενέργειες?

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε