Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πυρετώδεις δοκιμές για το νέο Volkswagen Tiguan

Πυρετώδεις δοκιμές για το νέο Volkswagen Tiguan

18/11/2022

H VW βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο τρίτης γενιάς Tiguan, πριν αυτό κάνει ντεμπούτο του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Κάνει τις τελευταίες του δοκιμές

Προ των πυλών βρίσκεται το νέας γενιάς Volkwagen Tiguan, αφού το αυτοκίνητο «συνελήφθη» να δοκιμάζεται στους δημόσιους δρόμους υιοθετώντας καινούριο σχεδιασμό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τι αλλαγές θα υπάρχουν σε σχέση με το τωρινό

Εκ πρώτης όψης, το επόμενο Tiguan θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις ενώ σε σχέση με το τωρινό, η νέα γενιά υιοθετεί νέα φωτιστικά σώματα, μεγαλύτερη γρίλια και πιο επιθετικούς αεραγωούς. Στο πίσω μέρος, γνωρίζουμε πως τα φώτα θα είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους και δεν θα ενώνονται μεταξύ τους μέσω κάποιας μπάρας LED, όπως έχουμε δει σε άλλα μοντέλα της Volkswagen. Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού, φημολογείται πως το Tiguan θα λάβει 10άρα οθόνη αφής για την υποστήριξη του συστήματος infotainment και ότι ο χώρος αποσκευών θα αυξηθεί πάνω από τα 520 λίτρα.

Επιλογές για κάθε γούστο

Όσον αφορά στην φαρέτρα των κινητήριων συνόλων, το νέο Tiguan θα εξοπλίζεται με επιλογές σε βενζίνη (1,5 TSI και eTSI με 150 άλογα), diesel με 150 και 200 ίππους αλλά και τουλάχιστον μια Plug-in υβριδική επιλογή με 240 άλογα. Στην κορυφή, δεν θα είναι απίθανο να δούμε κάποια R έκδοση βασισμένη πάνω στο 2λιτρο μοτέρ του γερμανικού ομίλου. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε