Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Βλέπετε το τρέχον Opel Corsa.

Βλέπετε το τρέχον Opel Corsa.

Σε δοκιμές με νέο «πρόσωπο» το ανανεωμένο Opel Corsa

11/11/2022

Δοκιμαστικά μοντέλα του ανανεωμένου Opel Corsa έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους για τις απαραίτητες δοκιμές και οι πρώτες πληροφορίες δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Δοκιμάζεται το ανανεωμένο Corsa

Τις δοκιμές εξέλιξης του ανανεωμένου Corsa έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι της Opel. Μάλιστα τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του γερμανικού μικρού έκαναν την εμφάνισή τους στους δημόσιους δρόμους καλυμμένα με καμουφλάζ, με αποτέλεσμα να βγουν τα πρώτα, άγουρα, συμπεράσματα για τις αλλαγές που υα έχει το best-seller μοντέλο, όταν θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μπροστά οι αλλαγές και Corsa α λα… Astra

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι μεγαλύτερες αλλαγές θα έρθουν στο μπροστινό μέρος του Corsa. Εκεί θα υπάρξει μία νέα μάσκα εμπνευσμένη σχεδιαστικά από το μεγαλύτερο Astra, την οποία η Opel αποκαλεί «Vizor» και θα συνοδεύεται από νέους προβολείς. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές θα είναι πιο ήπιες, με τον προφυλακτήρα να φρεσκάρεται και τα φωτιστικά σώματα να διαφοροποιούνται ελάχιστα.

Συνεχίζουν βενζίνη και ηλεκτρικό, άγνωστο το μέλλον του diesel

Για τους κινητήρες δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πληροφόρηση. Από τα μοτέρ βενζίνης, diesel, αλλά και την ηλεκτρική έκδοση (Corsa-e), η Opel θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε βενζίνη και ηλεκτρικό, ενώ μένει να φανεί εάν θα παραμείνει ακέραιο και το πετρέλαιο. Η προσπάθεια που κάνουν οι εταιρείες για να μειώσουν τους ρύπους τους δεν αποκλείεται να βγάλουν εκτός γκάμας τον 1,5 λίτρων diesel κινητήρα, ωστόσο μένει να φάνει εάν θα ισχύσει κάτι τέτοιο και στην πράξη. Σε ότι αφορά τα μοτέρ βενζίνης πιθανότατα θα λάβουν κάποιες ενημερώσεις για λιγότερες εκπομπές CO2.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε