Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στη φυλακή 26χρονος που πουλούσε κλεμμένα ανταλλακτικά

Στη φυλακή 26χρονος που πουλούσε κλεμμένα ανταλλακτικά

29/9/2022

Χειροπέδες σε έναν 26χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων έβαλε η ΕΛ.ΑΣ, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν εξαρτήματα και ανταλλακτικά από κλεμμένα αυτοκίνητα.

Άλλο ένα «χτύπημα» της ΕΛ.ΑΣ στα κλεμμένα ανταλλακτικά

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας κατέληξε ένας 26χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτου, ο οποίος όπως αποδείχθηκε, εμπορευόταν εξαρτήματα και ανταλλακτικά από κλεμμένα αυτοκίνητα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω για αποδοχή και διάθεση κλεμμένων ανταλλακτικών

Πιο συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της 28ης Σεπτεμβρίου στην Άνω Γλυφάδα, συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω ο 26χρονος από τις δυνάμεις της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
 
Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου που εμπορεύεται ανταλλακτικά και εξαρτήματα συγκεκριμένης μάρκας αυτοκινήτων, τα οποία προέρχονται από κλεμμένα αυτοκίνητα, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό και την παύση της εγκληματικής του ενέργειας.
 

Κατασχέθηκαν συνολικά 4 εγκέφαλοι κινητήρων

Από την έρευνα στο συνεργείο του, βρέθηκαν 3 εγκέφαλοι κινητήρων αυτοκινήτων, οι οποίοι όπως εξακριβώθηκε από ειδικό τεχνικό έλεγχο, είχαν αποσπάσει από αυτοκίνητα που είχαν κλαπεί από τις περιοχές της Γλυφάδας, Καλλιθέας και Κρωπίας. Επιπλέον, κατασχέθηκε ακόμη ένας εγκέφαλος κινητήρα, του οποίου η νομιμότητα κατοχής διερευνάται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Του άξιζε!
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ 26χρονος που πουλούσε κλεμμένα ανταλλακτικά & εξαρτήματα.
Είχαν κλαπεί από αυτοκίνητα στις περιοχές της Γλυφάδας, Καλλιθέας και Κρωπίας.
Κατασχέθηκαν συνολικά 4 εγκέφαλοι κινητήρων.
Πόσα χρόνια «μέσα» πρέπει να φάει?


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε