Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Ford Fiesta
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Ford Fiesta

1/12/2021

Το ανανεωμένο Ford Fiesta είναι διαθέσιμο πλέον στην Ελλάδα, με 7 εξοπλιστικά επίπεδα και δύο turbo κινητήρες βενζίνης Ecoboost 1,0 λίτρου, απόδοσης 125 ή 155 ίππων. Στην κορυφή των εκδόσεων, συνεχίζει το Fiesta ST με τον κινητήρα 1,5 λίτρων που έχει περισσότερη ροπή από πριν και 200 ίππους.

Μετά από 4 χρόνια στις ευρωπαϊκές αγορές, η Ford αποφάσισε να ανανεώσει το Fiesta, το οποίο και λανσάρει πλέον στις ελληνικές αντιπροσωπείες . Μέσα στις νέες αλλαγές που προσφέρει, περιλαμβάνεται το φρεσκάρισμα του design και η πρόσθετη τεχνολογία, με τιμή που ξεκινάει από 18.496 ευρώ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ανάσα ανανέωσης για το Ford Fiesta

Στις βασικές εκδόσεις, το Fiesta «φοράει» τους εξαιρετικά αποδοτικούς, ήπια υβριδικούς κινητήρες ecoboost του 1,0 λίτρου, που έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτικοί, ενώ συνδυάζονται με μηχανικό 6άρι ή αυτόματο κιβώτιο Powershift 7 σχέσεων. Σύμφωνα με την Ford, οι mild hybrid εκδόσεις εξασφαλίζουν αυξημένη οικονομία καυσίμου έως και 10% σε αστικές συνθήκες οδήγησης σε σύγκριση με εκείνες που κινούνται από έναν μη υβριδικό κινητήρα 1,0 λτ. EcoBoost. Στην κορυφαία έκδοση ST, ο ισχυρός τρικύλινδρος 1,5 Ecoboost των 200 ίππων γίνεται πλέον ακόμα πιο ροπάτος. Σε ότι αφορά τα εξοπλιστικά επίπεδα, η Ford Motor Ελλάς δίνει πληθώρα επιλογών στους καταναλωτές με τις εξής εκδόσεις: Titanium, Titanium X, ST-Line, ST-Line X, Active, Active X και την κορυφαία ST με δύο εκδοχές ST2 και ST3.

Φρέσκος σχεδιασμός και νέα φωτιστικά σώματα

Το Ford Fiesta ανεξαρτήτως έκδοσης θα προσφέρεται πλέον με στάνταρ LED φώτα ημέρας, σε αντίθεση με τις πιο πλούσιες εκδόσεις που θα εξοπλίζονται με φώτα Matrix LED τεχνολογίας, που προσφέρουν ακόμα καλύτερη ορατότητα τη νύχτα. Επιπρόσθετα, παρατηρούμε πως η ανανέωση έφερε πιο σκούρα  φανάρια πίσω, με την γρίλια να διαφοροποιείται ανάλογα με την έκδοση. Ο νέος εξωτερικός σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα ψηλότερο σε ρύγχος καπό, σε συνδυασμό με μεγαλύτερες πάνω γρίλιες. Διαφορετική είναι και η θέση του εμβλήματος  της Ford , που πλέον βρίσκεται μέσα στη μάσκα και όχι στο χείλος του καπό.

Μοναδικές εκδόσεις για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει

Οι «απλές» εκδόσεις Trend (δεν προσφέρεται προς το παρόν) και Τitanium έχουν διαφοροποιημένη εμφάνιση σε σχέση με την ST-Line, που είναι πιο σπορτίφ με ξεχωριστή γρίλια και μεγαλύτερους αεραγωγούς. Η έκδοση Vignale προσφέρει πολυτέλεια και πλούσιο εξοπλισμό, ενώ η έκδοση Active κλέβει λίγο από τον περιπετειώδη χαρακτήρα των SUV, ξεχωρίζοντας με πιο σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά που προδίδουν πιο «εκδρομική» εμφάνιση. Η φαρδιά άνω μάσκα διαθέτει έντονες κάθετες γραμμές με gloss black φινίρισμα, καθώς επίσης ψηλότερους και έντονους πλαϊνούς αεραγωγούς που παραπέμπουν στην crossover φιλοσοφία της συγκεκριμένης έκδοσης. Όσον αφορά το Fiesta ST, θα διατίθεται τώρα με νέο Mean Green χρώμα με προαιρετικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει Quaife μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και ζάντες αλουμινίου σε 17 ή 18 ίντσες.
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε