Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Σχέδιο παρουσιάζει πως θα μοιάζει το νέο VW Tiguan
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχέδιο παρουσιάζει πως θα μοιάζει το νέο VW Tiguan

22/11/2022

Εν αναμονή του νέου Volkswagen Tiguan, ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε το σχέδιό του για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα γενιά.

Θα σας άρεσε να μοιάζει έτσι;

To Volkswagen Tiguan έχει γράψει τη δική του ιστορία από όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το 2007 και αποτελεί πλέον ένα από τα πιο μοσχοπουλημένα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Η νέα του γενιά δεν θα αργήσει να έρθει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν νωρίς μέσα στο επόμενο έτος.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μεγάλες οι αλλαγές σε σχέση με το τωρινό Tiguan

Το ανεξάρτητο ψηφιακό σχέδιο που βλέπετε εδώ δείχνουν πως το νέο Tiguan θα πάρει μεγάλα και πιο πλατιά μπροστινά φώτα, μυώδες καπό, γραμμωμένο πλαϊνό μέρος και μια αρκετά coupe οροφή, ενώ στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής μαύρης φάσας. Επίσης βλέπουμε πως χαμηλά στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει μια τεράστια γρίλια, ένα στοιχείο που συμφωνεί με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν έρθει πρόσφατα στο προσκήνιο.

Αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό του νέου Tiguan, με πλήρη ψηφιοποίηση στα πρότυπα του Golf 8. Σχεδόν δεδομένο θεωρείται πως θα λάβει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ μία μεγάλη οθόνη αφής θα κυριαρχεί στο κέντρο του ταμπλό, υπεύθυνη για το χειρισμό του συστήματος infotainment. Οι διαστάσεις των δύο οθονών θα είναι μεγαλύτερες των 10 ιντσών και υψηλής ευκρίνειας, ενώ θα υπάρχουν και οι ψηφιακές «ευκολίες» όπως η ασύρματη φόρτιση smartphone και η διασυνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Andoid Auto.

Η φαρέτρα του νέου Tiguan

Οι φήμες κάνουν λόγο πως το επόμενο Volkswagen Tiguan θα διαθέτει και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, αφού θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEB του ομίλου. Από την άλλη, θα προσφέρονται ήπια υβριδικές επιλογές με βάση κινητήρες βενζίνης και diesel, καθώς και μία ισχυρότερη plug-in έκδοση με 200 και 300 ίππους απόδοση. Όλες οι εκδόσεις θα διαθέτουν στάνταρ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αφού το χειροκίνητο κιβώτιο πλέον ανήκει στο παρελθόν για τη μάρκα.

Στριψολαίμικο!
Πιο μουράτο μπροστά με μεγάλα φώτα και τεράστια γρίλια
Θα συνδέονται μεταξύ τους τα πίσω φώτα
Θα πάρει τα μοτέρ του τελευταίου Golf
Πώς σας φαίνεται το σχέδιο; Θα θέλατε να μοιάζει έτσι; 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε