Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα 4+1 μοντέλα που βγαίνουν σε sedan και hatchback!
23 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα 4+1 μοντέλα που βγαίνουν σε sedan και hatchback!

10/8/2022

Δύο αμαξώματα, δύο «σχολές», πολλοί θερμοί υποστηριχτές! Sedan ή hatchback? Μια διαμάχη που κρατάει χρόνια! Ευτυχώς υπάρχουν μοντέλα που βγαίνουν και στις δυο εκδόσεις για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος! Τελικά πόσο μεγάλη είναι η διαφορά τους?

Sedan και hatchback: Τα μοντέλα που βγαίνουν και με τα δυο αμαξώματα

Μπορεί τα SUV να κλέβουν τις εντυπώσεις και τις πωλήσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα άλλα αμαξώματα έχουν εξαφανιστεί. Μάλιστα πολλές εταιρίες αποφασίζουν να βγάλουν τα μοντέλα του τόσο σε hatchback, όσο και σε sedan εκδοχές για να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού. Πάμε να δούμε ποια μοντέλα είναι διαθέσιμα και στις δυο εκδοχές.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Mercedes A-Class: Πολυτέλεια σε λογικό κόστος

Το «μικρό» μοντέλο της γερμανικής εταιρίας είναι μια εξαιρετική επιλογή για να μπει κάποιος στον κόσμο της Mercedes. Διαθέσιμο και σαν hatchback αλλά και σαν sedan, η A-Class ξεχωρίζει για το δυναμικό της εμπρός πρόβολο, με το μεγάλο λογότυπο μέσα στην εκλεπτυσμένη κεντρική μάσκα, το αιχμηρό σχήμα των εμπρός φαναριών και το μυώδες καπό.



Όπως είναι λογικό η διαφορά μεταξύ των μοντέλων βρίσκεται στο πίσω μέρος και στους εσωτερικούς χώρους. Συγκεκριμένα η sedan έκδοση υπερέχει στα γόνατα για τους πίσω επιβάτες (16,2 εκ έναντι 15,4 εκ) και στο πορτμπαγκάζ (420 λίτρα έναντι 370 λίτρα).



Από εκεί και πέρα, ο εσωτερικός διάκοσμος και τα τεχνολογικά συστήματα είναι ίδια, με διαφορές να συναντάμε ξανά στα μηχανικά σύνολα. Η hatchback εκδοχή ξεκινάει από την έκδοση Α160 και φτάνει μέχρι την Α45 AMG S 4Matic των 421 ίππων, ενώ η sedan από την Α180, με την κορυφαία της έκδοση να είναι η Α35 AMG 4Matic των 306 ίππων. Η τιμή εκκίνησης της Α160 hatchback είναι τα 22.400 ευρώ και για την Α180 sedan τα 28.100 ευρώ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε