Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τι δεν σας έχουν πει για την νέα Skoda Fabia

Τι δεν σας έχουν πει για την νέα Skoda Fabia

Διαβάστηκε από 34417 αναγνώστες - 13/5/2022

Έχει 43 (!) έξυπνες θήκες αλλά στη βασική έκδοση ο κινητήρας είναι αδύναμος και θέλει 650 μέτρα να προσπεράσει. Έχει μεγάλο πορτ-μπαγκάζ αλλά σκληρά πλαστικά. Ξεκινά από τα 14.990 ευρώ αλλά έχει φτωχό εξοπλισμό.

Νέα Skoda Fabia: Τα θετικά και τα αρνητικά της

Τελευταία γίνεται πολύς ντόρος γύρω από τη νέα Skoda Fabia μιας και είναι το πιο πρόσφατο λανσάρισμα που έγινε. Έχουν γραφτεί αρκετά για την νέα Fabia, καθώς πρόσφατα την οδήγησαν όλοι οι δημοσιογράφοι (ειδικού τύπου και μη). Ήρθε η ώρα να κάνουμε μία διαφορετική προσέγγιση από τους υπόλοιπους, μιας και εμάς μας νοιάζουν τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά.
Τα αρνητικά ενδιαφέρουν περισσότερο έναν αγοραστή, καθώς δεν μπορεί να τα εντοπίσει εύκολα. Τα θετικά από την άλλη είναι αυτά που θα γείρουν ή όχι την πλάστιγγα ώστε να ξεπεράσουν τα αρνητικά, τα οποία πρέπει να τα ξέρεις γιατί απλά … θα ζήσεις μία «ζωή» μαζί τους.
Πάμε να τα δούμε με μία ματιά τα υπέρ και τα κατά της νέας Skoda Fabia:

Θετικά Θετικά

  • Έχει 380 λίτρα πορτ-μπαγκάζ, το δεύτερο μεγαλύτερο της κατηγορίας πίσω από το Renault Clio. Χωράει 50 λίτρα (μια βαλίτσα) παραπάνω από τον περισσότερο ανταγωνισμό.
  • Εύχρηστο εσωτερικό με 43 (!) έξυπνες θήκες.
  • Αυτόματο φρενάρισμα και αποφυγή μετωπικής σύγκρουσης στη βασική έκδοση.
  • Πολλές επιλογές στον extra εξοπλισμό, διαθέσιμες από την έκδοση Ambition των 16.600 ευρώ: Αυτόματο παρκάρισμα και ξεπαρκάρισμα (επιπλέον κόστος 780 ευρώ), πίσω αερόσακοι καθώς και αερόσακοι για τα εμπρός γόνατα (extra κόστος 400 ευρώ), οθόνη 9,2 ιντσών για το σύστημα infotainment (επιπλέον κόστος 750 ευρώ), πανοραμική οροφή (επιπλέον κόστος 600 ευρώ), ενώ σύντομα θα υπάρχει αναγνώριση διερχόμενων οχημάτων όταν κάνεις όπισθεν.

Αρνητικά Αρνητικά

  • Σκληρά πλαστικά, που με τον καιρό τρίζουν και ξεθωριάζουν από τον ήλιο.
  • Ο κινητήρας των 80 ίππων είναι αδύναμος. Για να προσπεράσεις θες πάνω από 650 μέτρα.
  • Χωρίς hybrid και diesel κινητήρες. Με 2 βενζινοκινητήρες, με 80 ή 110 άλογα. Αυτός των 110 καίει 7 λτ/100 χλμ.
  • Η έκδοση των 14.990€ είναι φτωχή, με χειροκίνητα ρυθμιζόμενους καθρέπτες (ο ανταγωνισμός έχει ηλεκτρικούς), μανιβέλες στα πίσω παράθυρα, σιδερένιες 14αρες ζάντες (όταν ο ανταγωνισμός έχει από 15 και πάνω) και δεν έχει cruise control. Για να βάλεις Parking Radar πρέπει να πληρώσεις 500 ευρώ, ανεξαρτήτως έκδοσης.
  • 4 χρόνια εγγύηση, όταν ο ανταγωνισμός έχει από 5 έως και 8.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε