Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Οι εικόνες αποτελούν προϊόν εργασίας ανεξάρτητου σχεδιαστή και δεν συνδέονται με την Fiat.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εικόνες αποτελούν προϊόν εργασίας ανεξάρτητου σχεδιαστή και δεν συνδέονται με την Fiat.

Το 2ης γενιάς Fiat 500X γίνεται C-SUV!

Διαβάστηκε από 5747 αναγνώστες - 10/10/2022

Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα γενιά του Fiat 500X έκαναν την εμφάνισή τους και σας τις παρουσιάζουμε.

Από B-SUV γίνεται C-SUV

Η Fiat προετοιμάζει νέα μοντέλα ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το 500Χ της 2ης  γενιάς. Το νέο μοντέλο θα ντεμπουτάρει το 2024, έχοντας μεγαλύτερο μέγεθος σε σχέση με το σημερινό μοντέλο. Σκοπός της ιταλικής μάρκας είναι να στοχεύσει την κατηγορία των compact SUV, αφήνοντας την κατηγορία των B-SUV. Για να πετύχει τον στόχο του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τα 4.248 χλστ., το μήκος του θα αυξηθεί στα 4.400 χλστ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σχεδιαστικά εξελιγμένο

Τα δοκιμαστικά πρωτότυπα δεν έχουν εμφανιστεί στους δρόμους, αλλά ανεξάρτητα σχέδια δίνουν μία πρώτη οπτική της εξωτερικής εμφάνισης που ενδεχομένως θα έχει το αυτοκίνητο, παρουσιάζοντάς το με εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με το σημερινό. Τα μοντέρνα στυλιστικά στοιχεία μπρος και πίσω, όπως και οι νέες μονάδες φωτισμού LED θα είναι εκ των πρωταγωνιστικών στοιχείων στο ανασχεδιασμένο αμάξωμα του οικογενειακού – πλέον - SUV.

Μεγαλύτερη καμπίνα, μεγαλύτερη άνεση

Το μεγαλύτερο μέγεθος θα αυξήσει αυτόματα και το χώρο της καμπίνας. Το νέο 500X θα προσφέρει περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες και μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ. Στις βασικές τεχνολογίες θα βρει κάποιος ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλλά και το τελευταίο σύστημα infotainment της μάρκας.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε