Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Lexus RX του Black Panther ήρθε από την… Adidas!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Lexus RX του Black Panther ήρθε από την… Adidas!

15/11/2022

Όντας εμπνευσμένο από τον υπερήρωα της Marvel, Black Panther, οι Lexus και Adidas συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό και συνάμα μοναδικό RX 500h F Sport.

Το SUV του… Black Panther

Η Σχολή Βιωματικής Εκπαίδευσης σχεδιασμού της Adidas και το ερευνητικό κέντρο σχεδιασμού της Lexus, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα μοναδικό RX 500h. Το ιδιαίτερο αυτό SUV είναι εμπνευσμένο από τον υπερήρωα της Marvel, Black Panther, ο οποίος έχει εμπνεύσει παράλληλα την Adidas να σχεδιάσει και μία σειρά από ρούχα και παπούτσια.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ξεχωριστό αμάξωμα με μωβ ρίγες σε μαύρο φόντο

Στο εξωτερικό μέρος του RX βλέπουμε πως οι σχεδιαστές έχουν ακολουθήσει ένα μοτίβο που περιλαμβάνει μωβ ρίγες σε μαύρο φόντο. Χρυσαφένια χαρακτηριστικά εμφανίζονται χαμηλά στον προφυλακτήρα, στις χειρολαβές των θυρών και στην επένδυση γύρω από τα παράθυρα. Τέλος, στο πίσω μέρος του καπό, κοντά στο παρμπρίζ, υπάρχουν χρυσά διαμάντια που παραπέμπουν στο κολιέ με τα νύχια του Black Panther.

Ιδιαίτερο και το εσωτερικό

Στην καμπίνα του εν λόγω RX, το σήμα της Lexus είναι 3D εκτυπωμένο και βρίσκεται στα προσκέφαλα, τα οποία είναι καμωμένα με υλικό σαν αυτό που βρίσκουμε στις σόλες των παπουτσιών 4DFWD της Adidas. Η κεντρική κονσόλα έχει κατασκευαστεί από ξύλο κομμένο με λέιζερ, ενώ διακοσμείται από χρυσή επένδυση. Στην οθόνη του infotainment, το «Lexus» εμφανίζεται γραμμένο στο αλφάβητο Wakandan. Μαζί με το αυτοκίνητο διατίθεται και ένα ειδικό μπλουζάκι.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε