Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Mazda6 20άρισε και γιορτάζει με την 20th Anniversary Edition
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Mazda6 20άρισε και γιορτάζει με την 20th Anniversary Edition

9/12/2022

Η 20th Anniversary Edition είναι η νέα εορταστική έκδοση για τα 20 χρόνια παρουσίας του Mazda6 .

Το Mazda6 γιορτάζει

20 χρόνια παρουσίας συμπληρώνει το Mazda6 και προκειμένου να γιορτάσει το γεγονός η ιαπωνική φίρμα αποφάσισε να λανσάρει την ειδική και επετειακή έκδοση 20th Anniversary Edition. Σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμη στην Ιαπωνία και την Αυστραλία, ωστόσο μελλοντικά δεν αποκλείεται να λανσαριστεί και σε άλλες μεγάλες αγορές, όπως για παράδειγμα η Ευρώπη.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε λευκό ή κόκκινο χρώμα

Η 20th Anniversary Edition θα είναι διαθέσιμη τόσο σε σεντάν όσο και σε βάγκον. Δύο είναι τα διαθέσιμα χρώματα της ειδικής έκδοσης, με τους ενδιαφερόμενους να επιλέγουν ανάμεσα από ένα σκούρο κόκκινο (Artisan Red) ή λευκό (Rhodium White). Από κει και πέρα το Mazda6 εξοπλίζεται με 19άρες ζάντες, οι οποίες έχουν γυαλιστερό ασημί φινίρισμα.

Δερμάτινο εσωτερικό και καλός εξοπλισμός

Στο εσωτερικό τα καθίσματα είναι καλυμμένα με καφέ δέρμα Nappa, ενώ υπάρχουν ακόμα και επιλογές κόκκινου δέρματος αλλά και μαύρου. Ως highlight το λογότυπο της 20ης επετείου είναι ανάγλυφο στα μπροστινά προσκέφαλα. Το Mazda6 εξοπλίζεται με το infotainment προηγούμενης γενιάς, ενώ στο βασικό εξοπλισμό είναι και η ηλεκτρική ηλιοροφή.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε