Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
VW Taigo: Νέα βελτιωμένη σπορ ανάρτηση

VW Taigo: Νέα βελτιωμένη σπορ ανάρτηση

10/10/2022

Η H&R πήρε ένα Volkswagen Taigo και ξεκίνησε τις βελτιώσεις αποφασίζοντας να αναδείξει τη σπορ πλευρά του μικρού SUV, με ένα νέο κιτ σπορ αναρτήσεων.

Η H&R βελτιώνει το Taigo

Η γερμανική H&R δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού μιλάμε για μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των αναρτήσεων. Αυτή τη φορά, οι μηχανικοί της «ξεζούμισαν» στις δοκιμές ένα VW Taigo, δημιουργώντας ένα σπορ σετ αναρτήσεων που βελτιώνει τη συνολική συμπεριφορά του coupe SUV.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Κάνοντάς το πιο σπορ

To VW Taigo αποτελεί το γουστόζικο SUV της εταιρείας, φιλοδοξώντας να γίνει το επόμενο best seller στη καυτή κατηγορία των μικρών SUV. Η εμπορική του καριέρα ξεκίνησε την άνοιξη, αποκτώντας γρήγορα φανατικό κοινό στις ευρωπαϊκές αγορές. Για αυτό λοιπόν και η H&R, φημισμένη εταιρεία στο χώρο των αναρτήσεων, αποφάσισε να προσφέρει ένα σετ ελατηρίων για αυτούς που αναζητούν πιο σπορ επιδόσεις.
 

«Τρένο» στις στροφές, πιο «κοφτερό» τιμόνι

Οι ιδιοκτήτες του VW Taigo έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν την σπορ πλευρά του, χάρη στο νέο σετ ελατηρίων της H&R. Μετά την τοποθέτηση, η απόσταση από το έδαφος μειώνεται, τοποθετώντας το κέντρο βάρους πιο χαμηλά και εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο, αυξημένη σταθερότητα αλλά και καλύτερη απόκριση στο τιμόνι σε γρήγορες στροφές ή στην ξαφνική αλλαγή του φορτίου. Όλα τα παραπάνω, γίνονται χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην άνεση του Taigo, συνεχίζοντας να είναι ιδανικό για ταξίδια και μεγάλες αποστάσεις. Επιπλέον, προαιρετικά διατίθενται και οι αποστάτες τροχών TRAK+, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από ειδικό αλουμίνιο υψηλού εφελκυσμού, επιτρέποντας στους τροχούς να ευθυγραμμιστούν με ακρίβεια χιλιοστού στις άκρες των φτερών.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε