Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αγορά PEUGEOT με «Εγγύηση Τιμής»

Αγορά PEUGEOT με «Εγγύηση Τιμής»

Διαβάστηκε από 15883 αναγνώστες - 15/11/2021

Σε μία εποχή που οι τιμές των νέων αυτοκινήτων σημειώνουν συνεχή αύξηση λόγω της παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών, η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ προσφέρει όλη την κορυφαία γκάμα των αυτοκινήτων της με «Εγγύηση Τιμής».

Με το πρόγραμμα «Εγγύηση Τιμής» απαντά η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ, #1 σε πωλήσεις αντιπρόσωπος του επίσημου δικτύου PEUGEOT στην Ελλάδα, στο κύμα ανατιμήσεων που πλήττει την αγορά του αυτοκινήτου. Πλέον, όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές νέου αυτοκινήτου PEUGEOT έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους σε «κλειδωμένη» τιμή, η οποία και δε μπορεί να αλλάξει, ανεξάρτητα από πιθανές μελλοντικές διαφοροποιήσεις στον επίσημο τιμοκατάλογο ανώτατης λιανικής πώλησης της PEUGEOT στην Ελλάδα, λόγω της παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών. Πρόκειται για μία ενέργεια που χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, σεβασμό και συνέπεια προς τις ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών, οι οποίοι αναζητούν αξιοπιστία στις συμφωνίες τους και ασφάλεια στις αγορές τους.

Κοινοποίησέ το »

 
Ποια μοντέλα PEUGEOT καλύπτονται από το πρόγραμμα «Εγγύηση Τιμής»;



Η νέα ενέργεια «Εγγύηση Τιμής» αφορά την αγορά των νέων PEUGEOT 5008 SUV, 3008 SUV, 2008 SUV και 208, καθώς και όλων των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της γκάμας PEUGEOT. Σύντομα, αναμένεται να προστεθεί σε αυτά και το νέο PEUGEOT 308 που αναμένεται σύντομα στη χώρα μας. Φυσικά, καλύπτει και τα αμιγώς ηλεκτρικά best seller της μάρκας PEUGEOT e-208 και e-2008, καθώς και το υβριδικό PEUGEOT 3008.
 
Αποκτήστε το νέο σας αυτοκίνητο στην PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ



Βρίσκεστε σε αναζήτηση του νέου σας αυτοκινήτου; Στην PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ θα βρείτε τον συνεργάτη που απαντά σε κάθε σας ανάγκη με τις καλύτερες λύσεις της αγοράς. Δεν είναι τυχαίο που για δύο συνεχόμενες χρονιές, το 2019 και το 2020, κατέκτησε την πρώτη θέση στις πωλήσεις επιβατικών οχημάτων του δικτύου PEUGEOT στην Ελλάδα. Το πάθος των ανθρώπων της για το αυτοκίνητο σε συνδυασμό με την κορυφαία εξυπηρέτηση που προσφέρει την τοποθετούν στην κορυφή των προτιμήσεων των φίλων της PEUGEOT. Επισκεφθείτε σήμερα την κοντινότερή σας κάθετη μονάδα της (αντιπροσωπεία, service και ανταλλακτικά) σε Αγία Παρασκευή ή Νέα Χαλκηδόνα και αποκτήστε το δικό σας PEUGEOT με «Eγγύηση Τιμής».
 
Κάθετες μονάδες PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ (έκθεση – συνεργείο – ανταλλακτικά):
  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002.
Μπείτε σήμερα στο συναρπαστικό κόσμο της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ στο www.gallo.gr ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.
 
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις