Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Απόκτησε την GLB στην Α. Ισμαήλος Α.Ε πιο εύκολα από ποτέ!

Διαβάστηκε από 32526 αναγνώστες - 10/3/2021

Η GLB είναι εδώ. Το πιο πολυμορφικό κόμπακτ SUV που κατασκεύασε ποτέ η Mercedes σε καλεί να την αποκτήσεις στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. με το πιο ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της αγοράς.

Η GLB συνδυάζει τα χαρακτηριστικά εκείνα που το κάνουν ένα ολοκληρωμένο και ξεχωριστό αυτοκίνητο για την κατηγορία. Το να έχει το αστέρι στη μάσκα σημαίνει πολλά. Όπως και κάθε αυτοκίνητο της Mercedes-Benz,  επιβεβαιώνει σε κάθε χιλιόμετρο που κάνεις μαζί του ότι επάξια αντιπροσωπεύει την μάρκα.
 
Απόκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο μέσω χρηματοδότησης με το πρόγραμμα Star Credit
  • Προκαταβολή από 0%
  • Διάρκεια δανείου έως 84 μήνες
  • Επιτόκιο πελάτη 5,5% (πλέον εισφ. Τραπ. 0,6%)
  • Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της Εθνικής Τράπεζας & της Τράπεζας Eurobank και αφορά ιδιώτες.
  • Το πρόγραμμα χρηματοδότησης αφορά μόνο σε ετοιμοπαράδοτα και συνδυάζεται πάντα με προϊόν ασφάλισης αυτοκινήτου μέσω Allianz.
Ανάμεσα στις GLA και GLC τοποθετείται το νέο μοντέλο της Mercedes, που έρχεται να ολοκληρώσει την πιο "γεμάτη" γκάμα από SUV της αγοράς. Φορώντας τον μανδύα της πρακτικότητας, προσφέρεται ακόμα και με 7θέσια διάταξη ενώ καταφέρνει να ξεχωρίσει αρκετά λόγω σχεδίασης. Επιβλητική όσο λίγα οχήματα ακόμα και αυτής της κατηγορίας, σου κάνει ξεκάθαρο πως δεν θα διστάσει στιγμή να λερωθεί, ενώ και οι ράγες οροφής "δένουν" με το σύνολο. 
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος κατάφερε να παντρέψει με μεγάλη επιτυχία τον hi-tech προσανατολισμό της A-Class με την πρακτικότητα της B-Class. Έτσι, θεωρείστε δεδομένη την αίσθηση ποιότητας, πολυτέλειας και στιβαρότητας, με τους επιβάτες να κάθονται ακριβώς 10 εκ. υψηλότερα από τα προαναφερθέντα μοντέλα. Τις εντυπώσεις όμως κλέβει το σύστημα MBUX το οποίο λειτουργεί με φωνητικές εντολές, έχει 3 διαφορετικούς τρόπους εισαγωγής δεδομένων, με την τεράστια οθόνη του οποίου, να αποτελεί ουσιαστικά την συνέχεια του ψηφιακού πίνακα οργάνων.

Οι χώροι του αυτοκινήτου μπορούν να καλύψουν με το παραπάνω τις ανάγκες μετακίνησης μιας οικογένειας για εκδρομή στη φύση, για διακοπές και για αθλητικές δραστηριότητες. Τόσο οι πίσω θέσεις των επιβατών όσο και το πολύ μεγάλο πορτ μπαγκάζ κερδίζουν και τον πλέον απαιτητικό. Το κόστος χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου είναι δελεαστικό καθώς και η κατανάλωση παρόλο τον όγκο του αυτοκινήτου παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα.
 


Δεν υπάρχει κακοτεχνία που δεν θα καταπιεί με περίσσια ευκολία η GLBΗ ήπια ρυθμισμένη ανάρτηση καταφέρνει να προσφέρει τρομερή ποιότητα κύλισης και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου στο εσωτερικό της καμπίνας, αφήνοντας το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στο τιμόνι. Παρά την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το μοντέλο διαθέτει δυνατό κράτημα, σε σημείο που σε κάνει να μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία στις κλίσεις που λαμβάνει, και να ανεβάζεις ρυθμούς. Συναινεί σε σβέλτες ασφάλτινες οικογενειακές μετακινήσεις, αλλά και σε άνετα ταξίδια στον ανοιχτό δρόμο.
 
Ένα ακόμα ατού του αυτοκινήτου είναι η κίνηση του εκτός δρόμου! Ακόμα και στην προσθιοκίνητη έκδοση μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες εκτός δρόμου κίνησης με μεγάλη άνεση! Ο κινήτηρας έχει την ροπή που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει σε γλιστερές διαδρομές όπως μια ελαφρώς χιονισμένη επιφάνεια. Η ανάρτηση αναλαμβάνει στους χωματόδρομους να εντυπωσιάσει τον οδηγό και τους επιβάτες. Η πληροφόρηση που αντλεί ο οδηγός έχει μια μαλακιά αίσθηση ενός άνετου SUV. 
 
Ανακάλυψε σήμερα τη GLB στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. 
Μείνετε κοντά στην A. Ισμαήλος Α.Ε. ακολουθώντας τις σελίδες της στα social media
Facebook
Instagram
YouTube

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης  156, Γλυφάδα 166 74
Τηλ.:  +30 210 89 86 909,
Site: http://www.ismailos.gr
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις