Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Automotivo: Με το βλέμμα στο μέλλον του αυτοκινήτου

Automotivo: Με το βλέμμα στο μέλλον του αυτοκινήτου

Διαβάστηκε από 17894 αναγνώστες

Με αφορµή την επέτειο 30ετούς παρουσίας της Automotivo στην αγορά του αυτοκινήτου, βρεθήκαµε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, προκειµένου να διαπιστώσουµε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το πραγµατικό success story. Συναντήσαµε τον κ. Σάκκα Σπύρο, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, ο οποίος διαθέτει στο ενεργητικό του µακροχρόνια εµπειρία 8 µαρκών.

Renault Clio ετοιμοπαράδοτο με επιδότηση τιμής

Με τον κ. Σάκκα συζητήσαµε εφ όλης της ύλης, σχετικά µε την µέχρι τώρα πορεία και το µέλλον της Automotivo, το οποίο συµβαδίζει µε την εξέλιξη και την καινοτοµία που χαρακτηρίζει το Renault Group.

Κοινοποίησέ το »

 

Ε: Θα θέλαμε αρχικά να μας κάνετε μια εισαγωγή στην ιστορία της Automotivo.

Α: Η εταιρεία µας ιδρύθηκε από τον κ. Θωµά Τροµπούκη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύµβουλο της Automotivo. Διαθέτουµε πάνω από 30 χρόνια εµπειρίας στον χώρο του αυτοκινήτου, στον τοµέα των πωλήσεων και του after sales. Χάρη στο όραµα του Θωµά Τροµπούκη η εταιρεία έχει µία διαρκώς ανοδική και βραβευµένη πορεία, µέχρι και σήµερα. Στα 30 χρόνια της επιτυχηµένης πορείας της Automotivo, έχουµε χιλιάδες ευχαριστηµένους πελάτες, χάρη στην άριστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση µας. O όµιλος Automotivo, ως εξουσιοδοτηµένος Διανοµέας και Επισκευαστής Renault και Dacia αλλά και µε εξειδίκευση στο service Peugeot, SsangYong και Chevrolet, διαθέτει 2 κάθετες µονάδες after sales, πιστοποιηµένες µε ISO, 6.000 τ.µ. στο Χαλάνδρι και στο Γέρακα, στελεχωµένες µε πιστοποιηµένο τεχνικό προσωπικό συνεργείου, φανοποιείου και εγκατάστασης υγραεριοκίνησης. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισµός των εξουσιοδοτηµένων µονάδων after sales, ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες των εταιρειών Leasing και των πελατών της εταιρείας. H Automotivo διαθέτει δύο µεγάλες εκθέσεις πώλησης νέων µοντέλων Renault και Dacia, στο Χαλάνδρι και στον Γέρακα, καθώς και µονάδες πώλησης ποιοτικών µεταχειρισµένων οχηµάτων Automotivo Cars, υπηρεσίες leasing και εταιρικών πωλήσεων, όπως επίσης υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου, σε οικονοµικές τιµές, µε το νέο δηµιούργηµα του οµίλου Plan Rental Car. Κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών µας, µε το πρόγραµµα AUTOMOTIVO INSURANCE προσφέρουµε ολοκληρωµένες προτάσεις ασφάλισης  αυτοκινήτου στις  χαµηλότερες τιµές της αγοράς....Δείτε περισσότερα

Κοινοποίησέ το »

Renault Clio ετοιμοπαράδοτο με επιδότηση τιμής