Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αυτοκίνητο «έμπειρο» ή «γερασμένο»;

Αυτοκίνητο «έμπειρο» ή «γερασμένο»;

24/11/2022

Αν υπήρχε τρόπος στα 50 σου να έχεις ενέργεια 20άρη δεν θα το έκανες; Το αυτοκίνητό σου μπορεί, αρκεί να το συντηρείς σωστά και μετά την πρώτη πενταετία του.

Service για μοντέλα 5 ετών και άνω

Ποιος δεν θα ήθελε όταν μεγαλώσει να έχει τις ίδιες αντοχές όπως στα νιάτα του; Φυσικά και θα ήθελες. Βέβαια για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να έχεις «συντηρήσει» σωστά το σώμα σου. Σωστή διατροφή, τσεκ απ, γυμναστική και φυσικά να ακολουθείς αυτά που σου λένε οι ειδικοί.

Που κολλάνε όλα αυτά με το αυτοκίνητο; Και όμως είναι ακριβώς το ίδιο. Αν θέλουμε το αυτοκίνητό μας να έχει τη βέλτιστη δυνατή απόδοση και να λειτουργεί σαν να έχει τη μισή ηλικία από την πραγματική του, τότε θέλει τα service του, τα γνήσια ανταλλακτικά του, αλλά και προσοχή σε αυτά που μας λένε οι ειδικοί. Οι ειδικοί φυσικά είναι τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που διαθέτουν το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο έχει πιστοποιηθεί για να «κουράρει» το αμάξι σας.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Βέλτιστη απόδοση, οικονομία και ασφάλεια

Το σωστά συντηρημένο αυτοκίνητο προσφέρει πάνω απ’ όλα τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Θα φρενάρει σωστά, θα έχει το σωστό κράτημα στο δρόμο και θα προσπερνάει όπως στα «νιάτα» του. Παράλληλα η απόδοση της μηχανής θα διατηρηθεί στα υψηλά στάνταρ της, συνεπώς δεν θα ζορίζεται παραπάνω για να κινήσει το αμάξωμα και κατά συνέπεια δεν θα καίει περισσότερο καύσιμο. Συνολικά δηλαδή θα οδηγείτε ένα καλύτερο αυτοκίνητο, που θα το απολαμβάνεται περισσότερο και θα είστε ασφαλής.

Ανεβαίνει η μεταπωλητική του αξία

Εκτός από τα παραπάνω ζητήματα, μην ξεχνάτε πως ένα καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο και με τη βούλα της επίσημης μάρκας μάλιστα, έχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία. Εσείς αν θέλετε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, τι θα επιλέξετε, ένα με πληρέστατο book service ή ένα που δεν ξέρετε τι και πότε αλλάχθηκε; Φιλοσοφικό το ερώτημα…
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε