Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Βάλτε μέσα την φρεσκάδα !

Διαβάστηκε από 13700 αναγνώστες - 21/7/2020

Η Mitropoulos Hyundai φέρνει τη δροσιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σου με μια σούπερ προσφορά που περιλαμβάνει αλλαγή φίλτρου καμπίνας και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού με έκπτωση 20%.

Το σύστημα κλιματισμού του Hyundai σας είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει ευχάριστη καθαρή ατμόσφαιρα, χειμώνα-καλοκαίρι. Η σκόνη, η γύρη και οι άλλοι ρύποι της ατμόσφαιρα που προσκολλώνται μπορούν να προκαλέσουν φτερνίσματα, πονοκεφάλους και έντονη δυσφορία.

Το φίλτρο καμπίνας προστατεύει τον οδηγό μέσα στο αυτοκίνητο, από τη σκόνη, τα σωματίδια αιθάλης και την αλλεργική γύρη. Η κατάσταση του φίλτρου καμπίνας, επηρεάζεται από την εξωτερική ατμόσφαιρα, αφού σε αυτό συσσωρεύονται και συγκρατούνται όλοι οι ρύποι πριν εισέλθουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, μέσω του κλιματιστικού.
 

Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να ελέγχετε και αντικαθιστάτε τακτικά το γνήσιο φίλτρο καμπίνας Hyundai και διασφαλίστε ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον οδήγησης.

Η Mitropoulos Hyundai σας βοηθάει να δημιουργήσετε μια πιο καθαρή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με μια σούπερ προσφορά. Αλλαγή φίλτρο καμπίνας και απολύμανση συστήματος κλιματισμού τώρα με έκπτωση 20%.
 
Επωφεληθείτε τις προσφοράς και βάλτε τη φρεσκάδα στο εσωτερικό του Hyundai σας !
 
Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Email: [email protected]
Site: https://www.hyundai-mitropoulos.gr  #hyundaimitropoulos
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις