Δωρεάν φθινοπωρινός-χειμερινός έλεγχος

Διαβάστηκε από 31300 αναγνώστες

Προετοιμάστε το Hyundai σας κατάλληλα για να περάσετε μαζί του και αυτό το χειμώνα, με δωρεάν φθινοπωρινό-χειμερινό έλεγχο και μοναδικές προσφορές από το εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Μητρόπουλος ΑΕ. Δείτε περισσότερα..

Όλες οι εποχές έχουν την ομορφιά τους. Προετοιμάστε το Hyundai σας για να απολαύσετε μαζί του και αυτό το χειμώνα! Κάντε τώρα δωρεάν φθινοπωρινό-χειμερινό έλεγχο και εκμεταλλευθείτε τις προσφορές της Μητρόπουλος ΑΕ σε, γνήσια μάκτρα, μπαταρίες και αξεσουάρ Hyundai, 
με έκπτωση 20%. 
 
Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 και αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων HYUNDAI MOTOR COMPANY  και επισκευαστών  της  HYUNDAI MOTOR COMPANY  και  KIA MOTORS στην Ελλάδα.
 
Η έδρα της εταιρείας καθώς και οι εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας ολοκληρωμένων υπηρεσιών βρίσκονται στο Ίλιον Αττικής, πλησίον των Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Κηφισός) και περιλαμβάνουν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων μοντέλων HYUNDAI, τμήμα συνεργείου και φανοβαφείου άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών, και τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ελεγμένων για εσάς από τους τεχνικούς της εταιρίας. 
 
Επωφεληθείτε των προσφορών της Μητρόπουλος ΑΕ και απολάυστε το αγαπημένο σας Hyundai και αυτό το χειμώνα!

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Email: [email protected]
Site: https://www.hyundai-mitropoulos.gr     #mitropouloshyundai