Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δωρεάν φθινοπωρινός-χειμερινός έλεγχος

Διαβάστηκε από 31040 αναγνώστες - 19/10/2020

Τώρα με δωρεάν φθινοπωρινό-χειμερινό έλεγχο και μοναδικές προσφορές από το εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Μητρόπουλος ΑΕ, αν έχετε Kia δεν κλείνεστε με τίποτα μέσα! Δείτε περισσότερα..

Όταν έχετε Kia δεν κλείνεστε μέσα! Κάντε τώρα δωρεάν φθινοπωρινό-χειμερινό έλεγχο και επωφεληθείτε από τις προσφορές της Μητρόπουλος ΑΕ σε γνήσια μάκτρα, μπαταρίες και αξεσουάρ Kia με έκπτωση 20%.
 
Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 και αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων HYUNDAI MOTOR COMPANY  και επισκευαστών  της  HYUNDAI MOTOR COMPANY  και  KIA MOTORS στην Ελλάδα.

Η έδρα της εταιρείας καθώς και οι εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας ολοκληρωμένων υπηρεσιών βρίσκονται στο Ίλιον Αττικής, πλησίον των Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Κηφισός) και περιλαμβάνουν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων μοντέλων HYUNDAIτμήμα συνεργείου και φανοβαφείου άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών, και τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ελεγμένων για εσάς από τους τεχνικούς της εταιρίας. 

Απολαύστε και αυτό το χειμώνα το αγαπημένο σας Kia με προσφορές από την Μητρόπουλος ΑΕ

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Email: [email protected]
Site: https://www.kia-mitropoulos.gr   #mitropouloskia
 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις