Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εδώ απολαμβάνεις ολοκληρωμένη φροντίδα για το αυτοκίνητο σου

Διαβάστηκε από 6439 αναγνώστες - 14/5/2021

Η επιχείρηση SIANIS ASG A.E. είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με 20ετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου, το οποίο βρίσκεται σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα στο Περιστέρι.

Η περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου, είναι φιλοσοφία ζωής και όχι ανάγκη. Ο περιοδικός έλεγχος του αυτοκινήτου σου, αλλά και η τακτική και έγκαιρη συντήρηση του, αυξάνουν την διάρκεια της ποιοτικής ζωής και κυκλοφορίας του.

Η επιχείρηση SIANIS ASG A.E. έχει μεγάλη εμπειρία στους κινητήρες Diesel, λόγω των συχνών επισκευών σε ΤΑΧΙ  και την επίλυση όλων των προβλημάτων στις βλάβες που αυτά παρουσίαζαν. Ως συνέπεια, η εταιρεία έχει αποκτήσει τεράστια τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε ότι να κάνει με πετρελαιοκινητήρες, ενώ αντίστοιχη εμπειρία διαθέτει και σε αυτοκίνητα που έχουν κινητήρα βενζίνης.

Στην εταιρεία SIANIS ASG A.E. θα βρεις όλα όσα ζητάς σε ένα συνεργείο. Η άριστη τεχνική κατάρτιση των τεχνικών είναι ικανή να σε κερδίσει για μια ζωή, προσφέροντας σου  την ποιότητα υπηρεσιών που ζητάς. Τα 20 χρόνια επιτυχημένης δράσης τους στον χώρο είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας που είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανολογικά μέσα υψηλής τεχνολογίας, αλλά και προηγμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών, το αυτοκίνητο σου θα περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο, θα εντοπιστούν οι πιθανές βλάβες και θα συμφωνήσετε μαζί τις ενέργειες για την επιδιόρθωση της βλάβης του.

Το καταρτισμένο προσωπικό εκπαιδεύεται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.

Η επιχείρηση διαθέτει 2 κάθετες μονάδες, μια για Toyota και μια αυτοκίνητα του ομίλου VW, ενώ διαθέτει και ένα ανεξάρτητο μεγάλο χώρο ειδικό για τοποθέτηση ζαντών και ελαστικών με τεράστια διαθέσιμή γκάμα για να επιλέξεις. Στην επιχείρηση απασχολούνται 60 άτομα προσωπικό με πληρότητα σε κάθε τομέα, από το συνεργείο και το ηλεκτρολογείο μέχρι το λογιστήριο και την γραμματεία.

Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

Τέλος, μέσω των πλήρως αναβαθμισμένων site της εταιρείας SIANIS ASG A.E.  https://www.sianisservice.gr, https://www.sianisgroupservice.gr http://sianistyres.gr  μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος των υπηρεσιών και ανταλλακτικών σε διάφορα μοντέλα Toyota και VW Group, καθώς και να επιλέξετε ανάμεσα στα κορυφαία ελαστικά από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες παγκοσμίως.
 
 Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Περιστέρι, Γεωργίου Τσαλαβούτα 13
Τηλ. : 2103473060, 2103423280
Email : [email protected]
Website: https://www.sianisservice.gr  https://www.sianisgroupservice.gr http://sianistyres.gr 
FB page: Sianis Service

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις