Είναι καλύτερα με Mercedes Original!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Είναι καλύτερα με Mercedes Original!

14/10/2021

Τα οφέλη που προκύπτουν αν επιλέξετε να τοποθετήσετε ελαστικά Mercedes Original σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας είναι πολλά. Διαβάστε παρακάτω γιατί αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στη Mercedes σας – και στον εαυτό σας!

Ξεκινάμε με ένα απλό δεδομένο: η επιλογή ελαστικών είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή αυτοκινήτου σε διάφορα επίπεδα, όπως είναι η ασφάλεια, η άνεση και η οδηγική εμπειρία ως παραδείγματα. Επίσης δεδομένο είναι ότι, όταν δημιουργούν ένα νέο προϊόν οι κατασκευαστές ελαστικών, αυτό σχεδιάζεται έτσι ώστε να ταιριάζει σε διάφορα μοντέλα όλων των μαρκών, για ευνόητους λόγους. Ωστόσο δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα τις ίδιες απαιτήσεις από τα ελαστικά τους. Αυτό σημαίνει ότι ένα λάστιχο αποδίδει διαφορετικά αναλόγως σε τι αυτοκίνητο (μάρκα και μοντέλο έχουν σημασία) έχει τοποθετηθεί. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αρκετοί από εμάς έχουμε προτιμήσεις σε συγκεκριμένης μάρκας ελαστικά για το αυτοκίνητό μας – επειδή βλέπουμε ότι είναι καταλληλότερα για εκείνο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Δεν θα ήταν λοιπόν καλύτερα να είχατε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε ελαστικά με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο δικό σας αυτοκίνητο ειδικά – και όχι σε όλα τα αυτοκίνητα γενικά; Το ερώτημα βέβαια είναι ρητορικό. Και, ποιος γνωρίζει καλύτερα από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας το τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν τα ελαστικά του;
 

Τι είναι τα ελαστικά Mercedes Original;

Η Mercedes-Benz έχει αναπτύξει μια σειρά προδιαγραφών για ελαστικά που αφορούν συγκεκριμένα τα μοντέλα της. Οι προδιαγραφές αυτές βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά των ελαστικών σε αρκετούς τομείς, όπως είναι η μακροζωία: τα πέλματα των ελαστικών Mercedes Original φθείρονται πιο ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα να βγάζουν περισσότερα χιλιόμετρα πριν χρειαστούν αντικατάσταση. Εκτός αυτού τα Mercedes Original προσφέρουν μειωμένο θόρυβο κύλισης. Επίσης βελτιώνουν το κράτημα του αυτοκινήτου στο οδόστρωμα, αλλά και την απόκριση του τιμονιού στις εντολές του οδηγού.

Τώρα, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θα σας πούμε ότι για να δώσει σε ένα λάστιχο τη σφραγίδα ποιότητας MO, η γερμανική εταιρεία ζητά από τους κατασκευαστές premium ελαστικών να ικανοποιούν τις προδιαγραφές της σε πάνω από σαράντα διαφορετικές τεχνικές παραμέτρους. Η Mercedes ζητά συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο σύνολο σχεδόν του ελαστικού, όπως είναι τα πλευρικά τοιχώματα, το πέλμα, τα λινά, η σταθεροποιητική ζώνη, η στεφάνη και η χαλύβδινη ζώνη. Και μιλάμε για μια διαδικασία κατασκευής και ελέγχου που διήρκεσε 1.000 ώρες για κάθε τύπο ελαστικού που διατίθεται.

Έτσι προκύπτουν ελαστικά που, πολύ απλά, δουλεύουν καλύτερα από τα υπόλοιπα στα μοντέλα της Mercedes και τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο του επίσημου δικτύου της Mercedes-Benz.

Τέσσερις τύποι ελαστικών για διαφορετικές ανάγκες

 Τα ελαστικά Mercedes Original προσφέρονται σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες: τα κλασσικά ΜΟ αναπτύχθηκαν για να καλύπτουν τις οδηγικές σας ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν βελτιωμένη ασφάλεια και άνεση. Τα ελαστικά MOE προσφέρουν βελτιωμένη αξιοπιστία, αφού έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν μέχρι και 80 επιπλέον χιλιόμετρα, με τελική ταχύτητα έως και 80 χλμ/ω, σε περίπτωση βλάβης. Τα ελαστικά MOS έχουν σχεδιαστεί ώστε να παράγουν μειωμένους θορύβους από τον δρόμο και την οδήγηση, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την οδηγική σας εμπειρία. Τέλος, τα MO1 είναι λάστιχα που έχουν αναπτυχθεί ώστε να σας κάνουν να… χαμογελάτε λίγο περισσότερο όταν τα χρησιμοποιείτε. Αφενός επειδή για να τα χρησιμοποιείτε οδηγείτε AMG, γεγονός που από μόνο του προκαλεί χαμόγελα ικανοποίησης, αφετέρου επειδή είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τη βελτίωση των επιδόσεων μέσω καλύτερης πρόσφυσης και απόκρισης στο τιμόνι!


Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes-Benzγια ΜΟ ελαστικά και πολλές άλλες υπηρεσίες.

 Τα ελαστικά Mercedes Original διατίθενται από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Mercedes-Benz. Εκεί μπορείτε επίσης να βρείτε μια σειρά υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του ιδιοκτήτη Mercedes-Benz. Κλείστε το ραντεβού σας online για αντικατάσταση ελαστικών και μαζί προγραμματίστε το σέρβις του αυτοκινήτου σας και άλλες εργασίες, όπως εξωτερικές μικροεπισκευές (γδαρσίματα, χτυπηματάκια) με την υπηρεσία Small Repairs, οικονομικά και χωρίς αντικατάσταση ολόκληρων εξαρτημάτων. Εδώ να σημειώσουμε ότι η Mercedes με την ψηφιακή αναφορά Service εξασφαλίζει πως ένα πλήρες ψηφιακό ιστορικό των σέρβις του αυτοκινήτου σας διατηρείται στη βάση δεδομένων της εταιρείας, ώστε να έχετε πρόσβαση ακόμα και αν χάσετε το βιβλίο του σέρβις. Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes προσφέρονται πακέτα καθαρισμού ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη.

Για τους τακτικούς πελάτε του εξουσιοδοτημένου συνεργείου παρέχεται δωρεάν η σημαντική υπηρεσία Mobilo, η λύση κινητικότητας, όπου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος οι άνθρωποι της εταιρείας είτε σας επισκευάζουν το αυτοκίνητο επί τόπου, είτε σας παρέχουν αυτοκίνητο αντικατάστασης. Επίσης να αναφέρουμε πως αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια μεταχειρισμένη Mercedes, στους εξουσιοδοτημένους κατασκευαστές μπορείτε να πάρετε μια απόλυτα έγκυρη γνώμη για την κατάσταση οποιουδήποτε μοντέλου.

Τέλος, οι ιδιοκτήτες μεγάλης γκάμας παλαιότερων μοντέλων Μercedes έχουν κι αυτοί τα οφέλη τους, μέσω του προγράμματος ServiceSelect που προβλέπει 38% έκπτωση σε σέρβις κι ορισμένα αναλώσιμα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »