Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
GALLO S.A: Το απόλυτο one stop shop για το Peugeot σας!

GALLO S.A: Το απόλυτο one stop shop για το Peugeot σας!

Διαβάστηκε από 20298 αναγνώστες - 24/10/2022

Η GALLO S.A σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών & προιόντων για τη συντήρηση του Peugeot σας, σχεδιασμένο για να σας εξοικονομεί χρόνο & χρήματα.

One stop shop by GALLO S.A, η νέα ολιστική φιλοσοφία στις After Sales υπηρεσίες που απογειώνει τη φροντίδα του Peugeot σας. Με μία μόνο επίσκεψη στο κοντινότερό σας εξουσιοδοτημένο συνεργείο της σε Αγία Παρασκευή ή Νέα Χαλκηδόνα, απολαμβάνετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που έχει στόχο να σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, αλλά και χρήματα από το budget σας.
 
Αυτές είναι οι After Sales παροχές του one stop shop της GALLO S.A!
Εξασφαλίστε τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας με υπηρεσίες στα μέτρα σας όπως:

  • Εξουσιοδοτημένο service
Ολόκληρη η one stop shop φιλοσοφία της GALLO S.A βασίζεται στην κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της. Οι τεχνικοί τους είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε απαίτηση του Peugeot σας, διαθέτοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία από τους κορυφαίους αγώνες rally, όπως το WRC Rally Acropolis.
  • Φανοποιείο
Tα εξουσιοδοτημένα φανοβαφεία της GALLO S.A, με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σας εγγυώνται την ποιότητα της επισκευής και την διατήρηση της εργοστασιακής εγγύησής σας. Στην περίπτωση μάλιστα ατυχήματος για το οποίο δεν ευθύνεστε εσείς, η GALLO S.A. αναλαμβάνει δωρεάν την επισκευή του οχήματος και την είσπραξη αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία. Επιπλέον, σας παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης.
  • Γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ
H GALLO S.A φροντίζει για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας αποκλειστικά με γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ που την εγγυώνται, πάντα με την πιστοποίηση της Peugeot. Έτσι, δε σας εξασφαλίζουν μόνο οικονομία, αλλά και υψηλή ποιότητα που κάνει την διαφορά σε βάθος χρόνου.
  • Ενεργοποίηση δωρεάν οδικής βοήθειας Peugeot Assistance

Όποιας ηλικίας και αν είναι το Peugeot σας, δικαιούστε εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία Peugeot Assistance. Έτσι, μπορείτε να είστε απόλυτα καλυμμένοι σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Με την επίσκεψή σας στην GALLO S.A. θα ενημερωθείτε για τον τρόπο ενεργοποίησής της.
  • Ασφάλειες αυτοκινήτου
Νιώστε τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεστε, με όποιο όχημα και αν επιλέγετε να μετακινείστε, χάρη στις ασφάλειες αυτοκινήτου που σας προσφέρει η GALLO S.A. Το έμπειρο προσωπικό της θα σας παρουσιάσει ένα σύνολο από ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις one stop shop υπηρεσίες της GALLO S.A μπείτε σήμερα στο www.gallo.gr ή επισκεφθείτε σήμερα το κοντινότερό σας εξουσιοδοτημένο συνεργείο της σε:
  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις