Για ό,τι κι αν χρειαστεί το Peugeot σου, Αφοί Καλλιαντάση Ε.Π.Ε

Διαβάστηκε από 2008 αναγνώστες - 15/1/2018

Η αντιπροσωπεία ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ Ε.Π.Ε, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους Peugeot στην Ελλάδα.

 
 

Car Repair: Κάντο καινούριο με τα μισά λεφτά

Με 25 χρόνια παρουσίας και ένα ζηλευτό πελατολόγιο, η αντιπροσωπεία Αφοί Καλλιαντάση Ε.Π.Ε είναι σε θέση να σας προσφέρει τα πάντα γύρω από το Peugeot σας. Με 2 υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε Λεωφόρο Αλίμου και Βουλιαγμένης,  θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες για το αυτοκίνητο σας όπως:
  • Φανοποιείο
  • Συνεργείο
  • Χώρο αυτοκινήτων
  • Πολυτελείς εκθεσιακοί χώροι
  • Κέντρο εξυπηρέτησης
  • Κέντρο γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ
Έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη και την παροχή άριστων υπηρεσιών, η εταιρία πρωταγωνιστεί στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1992.

Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι η πιο τρανή απόδειξη πως η ευελιξία και η κατανόηση στις ανάγκες του πελάτη είναι συνταγή σίγουρης επιτυχίας.

Εάν έχετε Peugeot ή θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω από αυτό, μία επίσκεψη στις εγκαταστάσεις θα σας λύσει κάθε απορία. Κάντε service, διορθώστε μικροχτυπήματα, πραγματοποιείστε τυπικό έλεγχο ή επιλέξτε το καινούργιο Peugeot σας από μία τεράστια γκάμα.

Η εταιρία Αφοι Καλλιανταση ΕΠΕ, βασίζεται στην διαφάνεια, στις φιλικές σχέσεις, την σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη, συνδυασμένη με τα υψηλότερα standards των παρεχόμενων υπηρεσιών. Πιστοί σε αυτή την φιλοσοφία, επενδύει διαρκώς σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στην τεχνογνωσία και στο εξειδικευμένο προσωπικό.

Εμπιστευτείτε και εσείς την αντιπροσωπεία Αφοί Καλλιαντάση Ε.Π.Ε. και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγείτε κερδισμένοι.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Αφοί Καλλιαντάση Ε.Π.Ε
Τηλ: 210894 0712 -  Τηλ Αλίμου: 210-9625300
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 147 Γλυφάδα – Λεωφόρος  Αλίμου 15
Website: www.kalliantasis.gr
Fb: https://www.facebook.com/peugeotkalliantasis/