Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ στην Α. Ισμαήλος Α.Ε

Διαβάστηκε από 16300 αναγνώστες - 15/1/2021

Τώρα στην Α. Ισμαήλος Α.Ε μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά την εκλεκτική Mercedes AMG E53 4MATIC Coupé!

Με τη νέα Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ έχετε τη σωστή εμφάνιση για κάθε περίσταση. Με τα ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία AMG, την ανανεωμένη σχεδίαση προβολέων και πίσω φώτων και την αποκλειστική βαφή Μπλε γυαλιστερό magno designo, το Coupé αποπνέει ακόμη πιο σπορ αίσθηση και πάθος για επιδόσεις.
 
Το νέο τιμόνι AMG Performance σε δέρμα νάπα και η προαιρετική, αποκλειστική επένδυση καθισμάτων από δέρμα νάπα AMG Μαύρο/Γκρι Τιτανίου pearl με κόκκινες διακοσμητικές ραφές φροντίζουν για μια μοναδική σπορτίφ ατμόσφαιρα. Επιπλέον, τις εντυπώσεις «κλέβει» το νέο διαισθητικό κόκπιτ και το σύστημα infotainment MBUX .


 
Η νέα Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupé συνδυάζει την απέριττη σχεδίαση της αισθαντικής καθαρότητας με τον σπορτίφ, επιβλητικό και δυναμικό χαρακτήρα της Mercedes-AMG. Τα στοιχεία σχεδίασης AMG στο εξωτερικό και στο εσωτερικό αποπνέουν τη μοναδική αίσθηση AMG περισσότερο από ποτέ.
 
 Πακέτα Εξοπλισμού
 
AMG TRACK PACE
Το AMG TRACK PACE μετατρέπει το AMG αυτοκίνητό σας στον προσωπικό σας εικονικό μηχανικό αγώνων. Με τη βοήθεια χρόνων γύρου, τμήματος διαδρομής και επιτάχυνσης, καθώς και επιλεγμένα live δεδομένα τηλεμετρίας, μπορείτε να αναλύετε και να βελτιώνετε στοχευμένα τις επιδόσεις σας σε κλειστές διαδρομές. 


 
Πακέτο Night AMG
Με το πακέτο Night AMG διατίθενται επιλεγμένα στοιχεία του εξωτερικού σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο. Έτσι προκύπτουν - ανάλογα με το επιλεγμένο χρώμα βαφής - έντονες αντιθέσεις ή αρμονικοί συνδυασμοί. Με συναρπαστικές λεπτομέρειες ή επιβλητική διακριτικότητα, σε κάθε περίπτωση δείχνετε την προτίμησή σα για τη δυναμική σχεδίαση. 
 
Πλήκτρα τιμονιού AMG
Με τα πλήκτρα τιμονιού AMG μπορείτε να διαμορφώσετε το τιμόνι σας σε άκρως αγωνιστικό, καθώς σας επιτρέπουν να χειρίζεστε γρήγορα και με ασφάλεια ειδικές λειτουργίες δυναμικής οδήγησης. Για ασφαλή αίσθηση οδήγησης, με έμφαση στις επιδόσεις και αυθεντική ατμόσφαιρα αγώνων στο κόκπιτ. 


 
Πακέτο AMG DYNAMIC PLUS
Με το Πακέτο AMG DYNAMIC PLUS εντείνεται αισθητά και ορατά ο σπορτίφ χαρακτήρας του αυτοκινήτου. Τα επιλεγμένα στοιχεία High Performance προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, χαρίζοντας μια εμπειρία οδήγησης που θυμίζει αγώνες ταχύτητας. 


 
Λεπτή αεροτομή AMG
Η λεπτή αεροτομή AMG στο χρώμα του αμαξώματος αποτελεί ξεκάθαρη δήλωση της φιλοδοξίας σας για κορυφαίες επιδόσεις. Το εμφανές αεροδυναμικό στοιχείο μειώνει την άντωση στον πίσω άξονα υποστηρίζοντας έτσι μια ουδέτερη οδική συμπεριφορά, ιδιαίτερα σε υψηλές ταχύτητες. 
 
Επισκεφτείτε σήμερα το κατάστημα της Α. Ισμαήλος Α.Ε. στη Γλυφάδα να γνωρίσετε την Mercedes AMG E53 4MATIC Coupé από κοντά!

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης  156, Γλυφάδα 166 74
Τηλ.:  +30 210 89 86 900
Site: http://www.ismailos.gr
Mercedes-Benz: Α. Ισμαήλος Α.Ε. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις