Κάντε Δώρο στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας το πιο πρωτοποριακό SUV!

Κάντε Δώρο στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας το πιο πρωτοποριακό SUV!

Διαβάστηκε από 30408 αναγνώστες - 17/12/2021

Αυτά τα Χριστούγεννα, ένα είναι το αυτοκίνητο για σένα: Το νέο RENAULT ARKANA. Με σπορ γραμμές αλλά και άνετους χώρους, το ARKANA, αποτελεί το απόλυτο γιορτινό δώρο, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό οδηγό, τόσο για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, όσο και σε χειμερινούς προορισμούς.

Η μοναδική του σχεδίαση ορίζεται από ένα όμορφο προφίλ, από τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος, αλλά και το κορυφαίο εσωτερικό του!

Κοινοποίησέ το »

 
Η φωτεινή λωρίδα ανάμεσα στα πίσω φωτιστικά σώματα, είναι ένα ακόμα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της εμφάνισης του αυτοκινήτου.

ΣΠΟΡΤΙΦ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ
Το ARKANA σας προσκαλεί στο εργονομικό, απόλυτα διαμορφώσιμο και ευρύχωρο εσωτερικό, με αναβαθμισμένη θέση οδήγησης, προσιτή κεντρική κονσόλα, ευρύχωρη καμπίνα και μεγάλο πορτμπαγκάζ.

ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ HIGH-TECH ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Χάρη στο σύστημα πολυμέσων easy link με την οθόνη των 9.3″, την πλήρως διαμορφώσιμη οθόνη 10,2″ του πίνακα οργάνων, το ηλεκτρικό χειρόφρενο, τη λειτουργία ασύρματης (επαγωγικής) φόρτισης του smartphone, τους έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους και άλλα πολλά, σας προσφέρεται η πιο αναβαθμισμένη εμπειρία οδήγησης!

MULTI-SENSE
Ήχος κινητήρα και απόκριση στο γκάζι, υποβοήθηση συστήματος διεύθυνσης, επιλογή εσωτερικού φωτισμού και διαμόρφωσης οθόνης του πίνακα οργάνων… Επιλογή ανάμεσα σε 3 προγράμματα οδήγησης (mysense, eco και sport) και εύκολη προσαρμογή στις ανάγκες κάθε διαδρομής, μέσω του συστήματος εξατομίκευσης multi-sense.

ΑΘΟΡΥΒΟΣ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ
Εμπνευσμένη από τους αγώνες, η τεχνολογία E-TECH hybrid προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό απόδοσης και οικονομίας. Στην πόλη, κινηθείτε ηλεκτροκίνητα, έως και το 100% των διαδρομών σας, περιορίζοντας έως και 40% την κατανάλωση καυσίμου σε σύγκριση με ένα αντίστοιχο βενζινοκίνητο μοντέλο!

To σύστημα ανάκτησης ενεργείας κατά το φρενάρισμα φορτίζει αυτόματα την μπaταρία του ARKANA E-TECH hybrid καθώς οδηγείτε. Απολαύστε την οδήγηση, ανεξαρτήτως συνθηκών, έχοντας στη διάθεσή σας άμεση και σταθερή επιτάχυνση. Το ARKANA E-TECH hybrid φροντίζει να ικανοποιεί κάθε οδηγική απαίτηση, εξασφαλίζοντας την ιδανική ευελιξία.

MICRO-HYBRID TCE 140 EDC
Κινητήρας που αξιοποιεί την ήπια υβριδική τεχνολογία!
Με κινητήρα 140hp που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο, το ARKANA εξασφαλίζει οικονομία, ήρεμη οδήγηση και οδηγική απόλαυση. Οι βενζινοκίνητες εκδόσεις προσφέρουν μεγαλύτερη οικονομία, χάρη στο μικρο-υβριδικό σύστημα των 12 volt.

Η τεχνολογία αυτή παρέχει τη δυνατότητα φόρτισης της μπaταρίας κατά τη διάρκεια της επιβράδυνσης, λειτουργώντας υποβοηθητικά και παρέχοντας πρόσθετη δύναμη στον κινητήρα κατά τη φάση της εκκίνησης και της επιτάχυνσης. Περιορίστε τις εκπομπές του CO2 και την κατανάλωση, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πιο ήρεμες εκκινήσεις και ακόμη περισσότερη άνεση κατά την οδήγηση.

Αυτές τις γιορτές λοιπόν, σε περιμένουμε στις εκθέσεις της Automotivo σε Χαλάνδρι και Γέρακα για να αποκτήσεις το μοναδικό RENAULT ARKANA από 25.290€. Εναλλακτικά, μπες στο παρακάτω link και κλείσε ραντεβού για Test Drive αλλά και για να ενημερωθείς σχετικά με τα αποκλειστικά προνόμια των πελατών της Automotivo: https://renault.automotivo.gr/arkana/

Automotivo, 30 Χρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης! Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου »

Κοινοποίησέ το »