Κόστος service και ανταλλακτικών χωρίς ψιλά γράμματα

Κόστος service και ανταλλακτικών χωρίς ψιλά γράμματα

Διαβάστηκε από 15134 αναγνώστες - 22/11/2021

Στην KIA ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ εκτελούν με υπευθυνότητα και αξιοπιστία υπηρεσίες συντήρησης ​και προσφέρουν ΕΚΠΤΩΣΗ 10% σε εργασίες και ανταλλακτικά service για να μπορείς να είσαι ήσυχος για την κατάσταση του αυτοκινήτου σου

Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ  σας παρέχει γραπτή προσφορά σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, δίνοντας πλήρη ανάλυση των ανταλλακτικών και των εργασιών που απαιτούνται, με το ακριβές κόστος και το χρόνο εργασιών. Παράλληλα προσφέρει Έκπτωση 10% τόσο στα ανταλλακτικά όσο και στην εργασία σε όλες τις επισκευές του αυτοκινήτου σας. 

Κοινοποίησέ το »

Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 και αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών της HYUNDAI MOTOR COMPANY και της KIA MOTORS στην Ελλάδα. Εμπιστευτείτε την εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕγια την καλύτερη συντήρηση του αγαπημένου σας Kia.

Η έδρα της εταιρείας καθώς και οι εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας ολοκληρωμένων υπηρεσιών βρίσκονται στο Ίλιον Αττικής, πλησίον των Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Κηφισός) και περιλαμβάνουν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων μοντέλων HYUNDAI,  τμήμα συνεργείου και φανοβαφείου άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών, τμήμα προμήθειας και τοποθέτησης ελαστικών όλων των εταιρειών και τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ελεγμένων για εσάς από τους τεχνικούς της εταιρείας. 

Για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει σχετικά με τη συντήρηση και τις επισκευές του Kia σας, απλά επικοινωνήστε με το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Kia έχοντας εύκαιρο τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σας.


Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Email: mi[email protected]
Site: https://www.kia-mitropoulos.gr   #mitropouloskia

Κοινοποίησέ το »