Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Leasing αυτοκινήτου: Τι πρέπει να προσέξεις

Leasing αυτοκινήτου: Τι πρέπει να προσέξεις

Διαβάστηκε από 19555 αναγνώστες - 21/6/2022

Σε μια εποχή που οι τιμές των καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έχουν ξεφύγει, η λύση του leasing φαντάζει πιο ενδιαφέρουσα από πότε. Είναι μια ασφαλής επιλογή τελικά και τι μπορεί να σου προσφέρει;

Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις των καινούργιων αυτοκινήτων, αλλά και η ηλεκτροκίνηση, έχουν ανεβάσει κατά πολύ το ενδιαφέρον για leasing, σε όλη την Ευρώπη. Πλέον ακόμα και οι ιδιώτες μπορούν να αποκτήσουν τα πλεονεκτήματα της μακροχρόνιας μίσθωσης με ένα μηναίο κόστος χωρίς να αγχώνονται για service, ασφάλειες, ελαστικά και τι θα γίνει σε περίπτωση ατυχήματος. Είτε το αγοράσεις, είτε απλά το νοικιάσεις, το leasing σου δίνει δυνατότητες που δεν είχες μέχρι τώρα!

Τα 5 σημεία που πρέπει να προσέξεις

1. Το μοντέλο μίσθωσης

Η φιλοσοφία γύρω από το leasing ως υπηρεσία, είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες, χωρίς να πληρώσεις το κόστος απόκτησης του, και έτσι να μπορέσεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς να πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. 
 
2. Οι παροχές του leasing αυτοκινήτου
Εδώ χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η πλήρης κάλυψη που προσφέρει το leasing αυτοκινήτου αποτελεί ένα από τα πιο βασικά του πλεονεκτήματα. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στη μηνιαία δόση του μισθώματος είναι περασμένα ασφάλειες, τέλη, service και λάστιχα, γλιτώνοντας σε από τα άγχη και την πίεση χρόνου για να τα προγραμματίσεις όλα! Επίσης, οι εταιρείες Leasing σου προσφέρουν πλήρη κάλυψη ασφάλειας σε περίπτωση σύγκρουσης ή κλοπής.

Κοινοποίησέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις