Με βασική προτεραιότητα τις ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες

Με βασική προτεραιότητα τις ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες

Διαβάστηκε από 15201 αναγνώστες - 17/11/2021

Στη Hyundai ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ φροντίζουν να έχουν καθαρές και ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες τους, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, και προσφέρουν ΕΚΠΤΩΣΗ 10% σε εργασίες και ανταλλακτικά service για να μπορείς να είσαι ήσυχος για την κατάσταση του αυτοκινήτου σου.

Για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει σχετικά με τη συντήρηση και τις επισκευές του Hyundai σας, η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ  σας παρέχει γραπτή προσφορά σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, δίνοντας πλήρη ανάλυση των ανταλλακτικών και των εργασιών που απαιτούνται, με το ακριβές κόστος και το χρόνο εργασιών. Παράλληλα προσφέρει Έκπτωση 10% τόσο στα ανταλλακτικά όσο και στην εργασία σε όλες τις επισκευές του αυτοκινήτου σας. Απλά επικοινωνήστε με το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Hyundai έχοντας εύκαιρο τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σας.

Κοινοποίησέ το »

Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 και αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών  της HYUNDAI MOTOR COMPANY και της KIA MOTORS στην Ελλάδα.

Η έδρα της εταιρείας καθώς και οι εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας ολοκληρωμένων υπηρεσιών βρίσκονται στο Ίλιον Αττικής, πλησίον των Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Κηφισός) και περιλαμβάνουν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων μοντέλων HYUNDAI,  τμήμα συνεργείου και φανοβαφείου άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών, τμήμα προμήθειας και τοποθέτησης ελαστικών όλων των εταιρειών και τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ελεγμένων για εσάς από τους τεχνικούς της εταιρείας. 

Εμπιστευτείτε την εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕγια την καλύτερη συντήρηση του αγαπημένου σας Hyundai.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Email: [email protected]
Site: https://www.hyundai-mitropoulos.gr     #mitropouloshyundai  

Κοινοποίησέ το »