Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

#ΜένουμεΣπίτι Και κάνουμε service στο Citroen μας από το σπίτι μας

Διαβάστηκε από 6386 αναγνώστες - 1/4/2020

Η Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ A.E. με αίσθημα ευθύνης παραμένει στη διάθεση σας και για την δική σας εξυπηρέτηση, προσφέρει την υπηρεσία παραλαβής παράδοσης στο χώρο σας.

Στην Citroën ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ A.E, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα στο επίκεντρο των αποφάσεών. Έτσι ενημερώνει τους πελάτης της, ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν από το σπίτι τους, αφού η εταιρία αναλαμβάνει την παραλαβή και την παράδοση του αυτοκινήτου στο χώρο σας. Η επικοινωνία αναβαθμίζεται και γίνεται πιο διαδραστική με live-chat και βίντεο-κλήσεις και σας απαντούν γρήγορα και διεξοδικά σε όλα τα ερωτήματά σας σχετικά με τα αυτοκίνητα και τις υπηρεσίες μας. Επίσης η έκθεση της Λεωφ. Κηφισού λειτουργεί καθημερινά 9:00 – 20:00.  

H Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ A.E. ιδρύθηκε το 1990 με στόχο την άριστη ποιότητα του service των αυτοκινήτων Citroen. Παραμένοντας προσηλωμένη στον ίδιο στόχο, σήμερα η εταιρεία επιδιώκοντας την περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας, έχει διευρύνει τις υπηρεσίες της και στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων Citroen αλλά και στις ανταλλαγές με ποιοτικά και εγγυημένα αυτοκίνητα όλων των εταιριών.

Κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις επιβατικών οχημάτων Πανελλαδικά για 6η συνεχόμενη χρονιά, και είναι κατά σειρά ετών πρώτη σε όγκο πωλήσεων γνήσιων ανταλλακτικών. 

Στη Λεωφόρο Κηφισού 158 (Γέφυρα Ροσινιόλ) βρίσκονται οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ολοκληρωμένου συγκροτήματος της Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ, όπου σε ένα χώρο 4.000 τετραγωνικών μέτρων, αλλά και στο Υποκατάστημά μας στη Λεωφόρο Μεσογείων 487 (Έναντι ΕΡΤ)  στεγάζονται τα παρακάτω τμήματα: 
ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ CITROEN & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ SERVICE 
TMHMA ΦΑΝΟΠΟΙΙΑΣ 
ΤΜΗΜΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ CITROEN 

Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, αποτελεί την καλύτερη πρόταση για την αγορά και συντήρηση του δικού σας Citroen. 

Στην Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ A.E θα απολαύσετε, την καλύτερη εξυπηρέτηση!
 
 Επικοινωνία:
ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
Κεντρικό: Λ.Κηφισού 158 (Γέφυρα Ροσινιόλ) Σεπόλια 10443
Τ: 210 5121505
F: 210 5138015
 
Υποκατάστημα Μεσογέιων: Μεσογείων 487 Αγ. Παρασκευή 15343
Τ: 210 6015005
E-mail: [email protected]
www.omegahellas.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις