Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Mercedes ServicePass: Φροντίστε το όχημα σας από σήμερα για αύριο

Διαβάστηκε από 15847 αναγνώστες - 23/9/2021

Επειδή στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να σας απασχολούν από το service του αυτοκινήτου σας, η Mercedes προσφέρει το Mercedes Benz Service Pass και κάνει την επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο εύκολη υπόθεση.

Η Mercedes Benz γνωρίζει ότι ο σωστός προγραμματισμός και η προνοητικότητα λειτουργούν προς όφελος των ιδιοκτητών των μοντέλων της. Για αυτό το λόγο, δημιούργησε την κάρτα-διαβατήριο Mercedes Benz Service Pass, που κάνει το τακτικό service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο τόσο εύκολη υπόθεση, όσο ένα απλό τηλέφωνο ή ένα click στον υπολογιστή.  Το Mercedes Benz Service Pass είναι η ιδανική λύση για ιδιοκτήτες καινούργιων οχημάτων ή παλαιότερων έως 6 ετών.Ο ιδιοκτήτης μπορεί να κλείσει από τώρα έως και 4 από τα επόμενα ετήσια τακτικά service του και να τα εξοφλήσει με μία μόνο συναλλαγή ή σε βολικές μηνιαίες δόσεις. Επιπλέον επιτρέπει την εναλλαγή service A και service B, με τις τιμές που ισχύουν σήμερα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Οι κάτοχοι Mercedes-Benz  μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο ServicePass, το ευέλικτο ServiceCare ή το πλήρες CompleteCare. Με την επιλογή του κατάλληλου συμβολαίου συντήρησης ServicePass, οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το μοντέλο και είναι ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόμετρα
 
CompleteCare: Για οχήματα έως 2 ετών
Το CompleteCare είναι το Service Pass για την απόλυτη φροντίδα της Mercedes σας .
Καλύπτει όλες τις εργασίες της τακτικής συντήρησης και την αντικατάσταση των αναλώσιμων ανταλλακτικών από φυσιολογική φθορά στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, καθώς και την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης του οχήματος σας. Ταυτόχρονα εμπιστεύεστε το αυτοκίνητο σας στα χέρια των άρτιων εκπαιδευμένων τεχνικών της Mercedes-Benz  και απολαμβάνετε όλα τα οφέλη του εξουσιοδοτημένου συνεργείου Mercedes-Benz.
 
ServiceCare: Για οχήματα ανεξαρτήτου ηλικίας
ToServiceCare είναι η ευέλικτη επιλογή ServicePass, με την οποία ο ιδιοκτήτης του μοντέλου της Mercedes μπορεί να διασφαλίσει ότι θα απολαμβάνει ευχάριστες και ασφαλείς διαδρομές, με πιστοποίηση καλής λειτουργίας του οχήματος του από τους έμπειρους τεχνικούς της Mercedes-Benz. To συγκεκριμένο ServicePass καλύπτει όλες τις εργασίες της τακτικής συντήρησης που γίνονται στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, καθώς και τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz. O κάτοχός του μπορεί να προκαταβάλλει το ποσό έως και των 4 επόμενων service, εφάπαξ ή σε δόσεις, ώστε να έχει τον βέλτιστο προγραμματισμό των εξόδων του.
 
24ώρη υπηρεσία κινητικότητας, οδική βοήθεια και μεταβιβάσιμα οφέλη
Όμως τα πλεονεκτήματα των Mercedes Benz Service Pass δεν τελειώνουν εδώ. Για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου συντήρησης είναι ενεργή η υπηρεσία mobilo. Πρόκειται για μια 24ώρη υπηρεσία κινητικότητας, σε περίπτωση που το αυτοκίνητο πάθει βλάβη και συνδυάζεται με 24ώρη οδική βοήθεια πανελλαδικής κάλυψης που θα σας μεταφέρει στο πλησιέστερο συνεργείο του εξουσιοδοτημένου δικτύου της Mercedes-Benz.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι το Mercedes Benz ServicePass είναι πλήρως μεταβιβάσιμο. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να πωλήσετε το αυτοκίνητο σας, μπορείτε να μεταβιβάσετε το συμβόλαιο σας στο νέο κάτοχο, με αποτέλεσμα να αυξάνεται κι η αξία μεταπώλησης του οχήματος σας.
Με το Mercedes-Benz Service Pass προσφέρετε στη Mercedes-Benz σας την ύψιστη ποιότητα ασφάλειας, διατηρείτε τη μέγιστη αξία της και φροντίζετε να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση χωρίς έγνοιες.
 
Στο site της Mercedes-Benz υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσετε προσφορά Service Pass ειδικά για το δικό σας όχημα.
 
 

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε